|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto wygra pierwszą edycję Simvision Song Contest? | |||
B&R |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
Gregory Frank |
0 | 0% |
Sofia |
3 | 75.00% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Podjąłem decyzję, że sam zrobię 3 występy konkursowe. Postaram się, aby każdy z nich wyróżniał się czymś innym. Premiera konkursu w przyszłym tygodniu, jeszcze napiszę dokładnie w który dzień i o której godzinie. Co do jury i publiczności, jak już będzie wszystko gotowe na 100%, dopiero wtedy zapytam czy będą mieli możliwość, aby zagłosować. Wolę na razie tego nie robić, bo jakby się okazało, że znowu coś będzie nie tak, to po co te zamieszanie. Pozdrawiam i proszę, abyście wytrzymali jeszcze ten tydzień. Dla umilenia czasu zapraszam na program Edisa "Tylko nas dwoje", w którym jestem jurorem. Premiera już jutro
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
To świetnie, mam pytanie czy do publiczności będzie trzeba się ponownie zgłaszać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie. W końcu! Właśnie w tej chwili skończyłem ok 80% prac nad SIMVISION, więc już ze 100% pewnością mogę zaprosić Was wszystkich na koncert finałowy, który odbędzie się w najbliższy piątek o godzinie 17:00. Koncert będzie podzielony na dwie części, każda z nich będzie trwała ok. 10 min, co w sumie daje 20 min mam nadzieję dobrze spędzonego czasu. Co zobaczycie w koncercie finałowym? Nie będę o tym mówił, żebyście nie wiedzieli wszystkiego od A do Z
![]() P.S. 8 osób potwierdziło, że nadal chce ocenić występy. Na dwa potwierdzenia jeszcze czekam, ale nawet jak ich nie dostanę, konkurs się odbędzie na bank ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
O, wreszcie
![]() Już nie mogę się doczekać! ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 19
|
![]()
Mam pytanie czy to bedzie transmitowane live? Tak aby oddac taki specyficzny klimacik, czy poprostu dodasz na YT o tej godzinie? Jezeli na YT to dodaj je wczesniej do znaczy jak sie wyrobisz np dzien wczesniej to wtedy dodaj ale zrob niedostepne dlatego ze jak dodasz i osoby zbiora sie do ogladania to np filmik bedzie nie przetworzony itd. a tak to poprostu odblokujesz i bedzie cacy!
Mam nadzieje ze nie napisalem tego jakos chaotycznie ale dopiero wstalem ![]() Mam jeszcze takie pytanko moglbys mi przeslac na maila ta scene? Chcialbym zobaczyc czy byl bym wstanie cos nakrecic ![]() Mail: [email protected], jak masz czas i paracele jak nie to nie trac czasu ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 28.06.2010 - 22:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Scenę już przesłałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ile czasu będziemy mieli na przesłanie odpowiedzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |