Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2012, 21:38   #1
Rosemarie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał Karel13 Zobacz post
Im bardziej upodabniać będą Simsy do serialów itp. tym bardziej kiczowate Simsy będą.
No raczej nie sądzę, żeby upodabniali simsy do seriali. :/ Przecież nie tylko seriale są z wątkami paranormalnymi, czyż nie?

Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.06.2012, 05:32   #2
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Katerina Zobacz post
Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku.
Otóż to. Pory roku powinny pojawić się w grze zaraz na początku. Ja nie wiem o co im chodzi, co chcą zyskać tym odwlekaniem. Czy naprawdę fani przestaliby kupować dodatki gdyby mieli już pory roku? Nie sądzę.
Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować. Właściwie, jak dla mnie, mogliby powtarzać dodatki z dwójki jeden po drugim
stare 23.06.2012, 10:42   #3
Angie60

Domyślnie

Cytat:
Napisał Olson Zobacz post
A liczyłam, że na forum będzie nowy dział dot. Pór Roku...

Dodatek to totalny fake. Nie wiem kto go wymyślił, i po jakiego gwinta. EA znowu chce nabić ludzi w butelkę - oni po prostu myślą, że znudzeni oczekiwaniami np. na PR kupimy sobie jakieś bzdetne "Nie z tego świata". Może po prostu powinni stworzyć zupełnie nową grę?
Na simowie.info czytałam,że 16 listopada wyjdą pory roku. Nie wiem czy to plotka chyba nie no ale trzeba czekać ja i tak nie kupię NZTŚ.

Tu To przeczytałam:
http://www.simowie.info/News:Seasons...odniu_22.06.12

Czekajmy na PR

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Otóż to. Pory roku powinny pojawić się w grze zaraz na początku. Ja nie wiem o co im chodzi, co chcą zyskać tym odwlekaniem. Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować.
Właśnie Własny Biznes, Na Studiach, Wakacje. Tego 3 trzeba.

Ja bym chciałam tylko wilkołaki,syreny(których nie ma niestety!),czarownice i tyle. Mogli by zrobić takie akcesorio-dotatki,że w każdym pakiecie jest dany stwór. W podsawówce dodatku było by miasto przedmioty itp(kosztowały by wtedy ok. 60zł). A każdy miałby takie stwory jakie chciał mieć. Na przykład: ktoś nie lubi Zombie to może kupić akcesoria z innymi stworami np: wróżką. Akcesoria kosztowałyby ok. 30zł. Było by fajnie. Ale moim zdaniem dodatek to niewypał. W simsach gram na podstawie ,,Jaka Chiałabym Być" a nie ,,Kim Nie Chcę Być" . Lubię te wszystkie eksluzywne możliwości których w życiu bym nie zaznała. Nigdy nie będę potworem ale np: wyjazd do egiptu w simsach to kwiesta niedużej sumy. Najlepiej wyszłedł dodatek Pokolenia taki bardzo rodzinny jak już pisałam mogę zrobić taką rodzinę jaką chce , bo przecież gramy tak jak chcemy. A jak ktoś nie chce otoczenia pełnego potworów ? Moim zdaniem TOTALNY NIEWYPAŁ a to,że będzie premiera we Wrześniu to JESCZE GORZEJ. Czekam na pory roku. Oj trochę się rospisałam.

Mój Blog

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 11:42
Angie60 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2012, 09:07   #4
Aperlaxive

Reputacja: 11

Jejku! Nie mogę się już doczekać. Marzy mi się prawdziwa magia, bo z jakiegoś powodu nie mogę pobrać tej ze store. Już sobie wyobraziłam moją przyszłą czarowniczkę Te zombie są obleśne, łee. Najbardziej jednak cieszę się, że dojdzie Kościdla! <muchacha>

Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 16.06.2012 - 09:11
Aperlaxive jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2012, 12:08   #5
Karel13

A tak btw... Jeśli się komuś coś nie podoba, to po prostu może tego nie kupować Nie musi snuć wywodów na forach jaki to ona niezadowolony.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2012, 13:47   #6
anie_1981

Forum jest od tego by dzielić się opiniami i odczuciami Tak długo, dopóki nie obraża się innych i ich upodobań oczywiście. No i gdybym uznała, że każdy, kto ma inne zdanie niż ja, musi je koniecznie zmienić, też byłoby to głupie Ja osobiście dodatku nie kupię, bo mutantów nie cierpię. "Po Zmroku" kupiłam pomimo wampirów, ale tylko dlatego, że do głowy by mi nie przyszło, że gra będzie je masowo tworzyć. No przecież bez modów na wyłączenie wampirów, po paru simotygodniach gry, pół miasta to wampiry... Bardzo dobrze, że EA wprowadzi opcję włączania\wyłączania cudaków, inaczej to byłby niezły pogrom w mieście, i chyba nawet zwolennicy dodatku, nie chcieliby miasta z samymi tylko mutantami.

A co do całej tej dyskusji, że w 1 i 2 też były cudaki. OK, były, ale gra nie zmuszała do grania nimi i posiadania ich w otoczeniu. Ja np. lubiłam chodzić do Dziwnowa by pograć kosmitami, niezbyt często oczywiście. Ale gdyby w innym mieście samoistnie pojawiali mi się kosmici, to bym się solidnie zdenerwowała, delikatnie mówiąc.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2012, 14:31   #7
nmin

Skoro będzie można ustawić natężenie cudaków w otoczeniu, to może zmienię zdanie i się zdecyduję. Od czasu do czasu mogę sobie nimi pograć dla odmiany, odezwała się we mnie mała dziewczynka i zamarzyła mi się rodzinka wróżek gdzieś w lesie Pewnie szybko mi się znudzą, wiem, jak było w dwójce, grałam tylko Simoroślami i raz miałam wampira, którego porzuciłam po jednej dobie, bo wkurzało mnie, że musi gnić w domu w ciągu dnia. No i długo kosmitami, ale oni byli normalni, nie licząc koloru skóry. Ważne, żebym nie spotykała tych nowych postaci w miastach, w których prowadzę Simami normalne życie, bo wystarczająco irytujące jest już klikanie na każdego napotkanego wampira Nraasem i zmienianie go w zwykłego człowieka.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2012, 21:47   #8
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Ja bardzo ciesze się z tego dodatku i na pewno go kupię . Już się nie mogę doczekać aż zagram udoskonalonymi wampirami .
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 08:18   #9
Karel13

Katerina... Mój komentarz był skierowany do innego użytkownika, bodajże MilośniczkiZwierząt, która napisała, że nazwa miasta z nowego dodatku jest podobna do nazwy miasta z jakiegoś tam serialu... O nic więcej mi nie chodziło, albowiem chcę mieć ten dodatek.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2012, 11:16   #10
Megan

Domyślnie Odp: The Sims 3 Nie z tego świata

Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu ,
wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'.
Megan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania