|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować. Właściwie, jak dla mnie, mogliby powtarzać dodatki z dwójki jeden po drugim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() Cytat:
Tu To przeczytałam: http://www.simowie.info/News:Seasons...odniu_22.06.12 Czekajmy na PR Cytat:
Ja bym chciałam tylko wilkołaki,syreny(których nie ma niestety!),czarownice i tyle. Mogli by zrobić takie akcesorio-dotatki,że w każdym pakiecie jest dany stwór. W podsawówce dodatku było by miasto przedmioty itp(kosztowały by wtedy ok. 60zł). A każdy miałby takie stwory jakie chciał mieć. Na przykład: ktoś nie lubi Zombie to może kupić akcesoria z innymi stworami np: wróżką. Akcesoria kosztowałyby ok. 30zł. Było by fajnie. Ale moim zdaniem dodatek to niewypał. W simsach gram na podstawie ,,Jaka Chiałabym Być" a nie ,,Kim Nie Chcę Być" . Lubię te wszystkie eksluzywne możliwości których w życiu bym nie zaznała. Nigdy nie będę potworem ale np: wyjazd do egiptu w simsach to kwiesta niedużej sumy. Najlepiej wyszłedł dodatek Pokolenia taki bardzo rodzinny jak już pisałam mogę zrobić taką rodzinę jaką chce , bo przecież gramy tak jak chcemy. A jak ktoś nie chce otoczenia pełnego potworów ? Moim zdaniem TOTALNY NIEWYPAŁ a to,że będzie premiera we Wrześniu to JESCZE GORZEJ. Czekam na pory roku. Oj trochę się rospisałam. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 11:42 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jejku! Nie mogę się już doczekać. Marzy mi się prawdziwa magia, bo z jakiegoś powodu nie mogę pobrać tej ze store. Już sobie wyobraziłam moją przyszłą czarowniczkę
![]()
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 16.06.2012 - 09:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A tak btw... Jeśli się komuś coś nie podoba, to po prostu może tego nie kupować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Forum jest od tego by dzielić się opiniami i odczuciami
![]() ![]() A co do całej tej dyskusji, że w 1 i 2 też były cudaki. OK, były, ale gra nie zmuszała do grania nimi i posiadania ich w otoczeniu. Ja np. lubiłam chodzić do Dziwnowa by pograć kosmitami, niezbyt często oczywiście. Ale gdyby w innym mieście samoistnie pojawiali mi się kosmici, to bym się solidnie zdenerwowała, delikatnie mówiąc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Skoro będzie można ustawić natężenie cudaków w otoczeniu, to może zmienię zdanie i się zdecyduję. Od czasu do czasu mogę sobie nimi pograć dla odmiany, odezwała się we mnie mała dziewczynka i zamarzyła mi się rodzinka wróżek gdzieś w lesie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja bardzo ciesze się z tego dodatku i na pewno go kupię
![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Katerina... Mój komentarz był skierowany do innego użytkownika, bodajże MilośniczkiZwierząt, która napisała, że nazwa miasta z nowego dodatku jest podobna do nazwy miasta z jakiegoś tam serialu... O nic więcej mi nie chodziło, albowiem chcę mieć ten dodatek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu , wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|