![]() |
#512 |
Reputacja: 10
|
![]()
Robił już ktoś karierę Łowca Duchów??? Jak to dokładniej wygląda???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
|
![]()
Od 17 dostajesz np 2 zlecenia, żeby pozbyć się np 3 duchów. Dom się robi na czerwono czy zielono, tzn taki jednolity kolor pojawiają się duchy i jak je złapiesz te 3 dostajesz kasę od właściciela domu za pozbycie się ich, a potem duchy możesz albo uwolnić, albo sprzedać do ośrodka naukowego.
![]() |
#514 |
|
![]()
A jak się je łapie? Są jakoś widoczne jak te duchy na cmentarzu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
|
![]()
To nie są takie prawdziwe duchy. To są tak jakby... kolorowe obłoki. Nie wiem jak jest na wyższych rangach ^^ I łapie się je taką 'bronią' którą się dostaje jak zatrudnisz się jako 'Łowca Duchów'.
![]() |
#516 |
|
![]()
Mam tu kilka screenów (mam nadzieję, że teraz będą widoczne)
Kariera Strażak ![]() ![]() ![]() ![]() Simka dostaje nagrodę od Burmistrza za swoje osiągnięcia (Klucz do Miasta) ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Lady88 : 03.06.2010 - 19:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
|
![]()
O kurka! Już się nie mogę jutra doczekać! Jak się okaże, że wszystkie Kariery wykupione... Pfu pfu! Opukać w niemalowane xD A swoją drogą to łowca duchów wydaje się być coraz ciekawszy... Może komuś uda się mnie zachęcić do nowego lekarza? Bo strasznie mi przypomina tego poprzedniego, i wydaje mi się, że chyba go nawet nie będę wypróbowywać, jeśli ma być taki sam jak jego poprzednik z pustego szpitala. Czarna otchłań czeluści... A właściwie biała
![]() EDIT: Śmiesznie by było dać strażakowi cechy: Neurotyk Przewrażliwiony Tchórz Infantylny Boi się wody Niezły ubaw by był... Chyba zrobię takiego strażaka! xD Ostatnio edytowane przez Arkia : 03.06.2010 - 19:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
|
![]()
No właśnie, o co chodzi z tym lekarzem, ktoś już wie? Na początek kazałam Simce zostać lekarzem w normalny sposób, ale pierwszy dzień jej pracy przebiegł normalnie - weszła do szpitala i po kilku godzinach wyszła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
|
![]()
Kilka screenów o rzeźbiarstwie:
1. Tutaj moja simka zaczyna rzeźbić swoją znajomą [w lodzie]: ![]() 2. Tutaj już widać jej 'zarys': ![]() 3. I tutaj widać gotową rzeźbę [z tyłu widać rzeźbę ze złomu ![]() ![]()
![]() |
#520 |
|
![]()
Na jaką stronę wrzucałaś, że widać??? Bo ja na speedyshare i coś nie działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |