![]() |
#541 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi odpowiada grafika każdej serii w zasadzie... Nigdy nie chciałam, żeby Simy miały super wypasioną grafikę. Może dlatego, że pamiętam jedynkę i jej klimat i w ogóle klimat gier z czasów TS1. To były gry, które niejednokrotnie miały grafikę koszmarną, zwłaszcza w porównaniu z dzisiejszymi możliwościami, a mimo to ciężko się było od nich oderwać. Dzisiaj w wielu grach dobra jest tylko grafika i efekty specjalne... Simsy według mnie mają być odskocznią od tego typu gier. Naprawdę nie chcę mega realistycznej grafiki w Simsach, ani mega realności w Simsach.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
|
![]()
Mi także podoba się grafika simsów. Jakbym chciała super efekty, piękną grafikę to bym sobie w assassin'a zagrała
![]() ![]()
![]() |
#543 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 27.08.2013 - 16:49 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Guest
|
![]()
Co do kupna The Sims 4 na Origin.
Polecam wam nie kupować cyfrowej wersji gry na Origin, dzisiaj zostało mi tam wykradzione po raz drugi konto oraz uwaga poczta ! Długi łuk od tego czegoś, najlepiej nie instalować ._. |
![]() |
![]() |
#545 |
|
![]()
Nie wiem jak wam ta grafika może się podobać jest koszmarna - chociaż każdy ma własne zdanie, inny gust
![]() ![]() ![]() Mam jeszcze takie pytanko, czy to prawda, że Młodych Dorosłych nie będzie w 4? :/ Ostatnio edytowane przez wera963852 : 28.08.2013 - 03:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dla mnie młodzi dorośli to to samo co dorośli i gdyby zrobili tylko dłuższy wiek dorosły to wyszłoby na to samo
![]() Damian, ja i tak kupuję wersję pudełkową, bo nie lubię nie mieć pudełka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co mi z cyfrowej, ale sam fakt że elektroniczna wersja moich dodatków wraz z całą zawartością store poszła... The Sims 4 zamówione w empiku w wersji pudełkowej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#548 |
|
![]()
Nie wiem jakim cudem ukradli ci maila, musiałeś mieć to samo hasło. Spróbuj zadzwonić do pomocy technicznej.
Mi przy czwórce zależy, żeby gra szybko się ładowała a zapisy nie wzrastały do masakrycznych rozmiarów. W pewnym momencie w trójce zapis wczytywał mi się ponad 40 minut (zapis, na którym grałam 3 lata). |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Reputacja: 14
|
![]()
Właśnie w tym problem, że w trójce tych różnic nie ma. Gdyby były, nie był bym zadowolony z usunięcia tej grupy, ale skoro obie są identyczne, nie widzę takiej potrzeby. Szczerze mówiąc, wcześniej liczyłem na to, że przybędzie grup (coś pomiędzy dzieckiem i nastolatkiem by się przydało ;/), ale chyba nie ma co na to liczyć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|