|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem jak wam ta grafika może się podobać jest koszmarna - chociaż każdy ma własne zdanie, inny gust
![]() ![]() ![]() Mam jeszcze takie pytanko, czy to prawda, że Młodych Dorosłych nie będzie w 4? :/ Ostatnio edytowane przez wera963852 : 28.08.2013 - 03:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dla mnie młodzi dorośli to to samo co dorośli i gdyby zrobili tylko dłuższy wiek dorosły to wyszłoby na to samo
![]() Damian, ja i tak kupuję wersję pudełkową, bo nie lubię nie mieć pudełka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co mi z cyfrowej, ale sam fakt że elektroniczna wersja moich dodatków wraz z całą zawartością store poszła... The Sims 4 zamówione w empiku w wersji pudełkowej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie wiem jakim cudem ukradli ci maila, musiałeś mieć to samo hasło. Spróbuj zadzwonić do pomocy technicznej.
Mi przy czwórce zależy, żeby gra szybko się ładowała a zapisy nie wzrastały do masakrycznych rozmiarów. W pewnym momencie w trójce zapis wczytywał mi się ponad 40 minut (zapis, na którym grałam 3 lata). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Właśnie w tym problem, że w trójce tych różnic nie ma. Gdyby były, nie był bym zadowolony z usunięcia tej grupy, ale skoro obie są identyczne, nie widzę takiej potrzeby. Szczerze mówiąc, wcześniej liczyłem na to, że przybędzie grup (coś pomiędzy dzieckiem i nastolatkiem by się przydało ;/), ale chyba nie ma co na to liczyć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
W trójce różnica pomiędzy młodym dorosłym a dorosłym jest tylko taka, że dorosły ma coś w rodzaju zmarszczek, ale trzeba się przyjrzeć, żeby je zobaczyć. Jeśli mamy dodatek Pokolenia, to czasem po przejściu z młodego dorosłego na dorosłego, Sim ma kryzys wieku średniego. Ja ten kryzys zawsze usuwam kodem. Jak dla mnie to jeśli w czwórce ta różnica miałaby być również taka maleńka, to dobrze, że usuwają młodego dorosłego. Gdyby w zamian twarz Sima z wiekiem dostawała nowych zmarszczek, to byłoby nawet fajnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jeszcze warto zauważyć, że różnica wieku to nie wszytko. Różnica pomiędzy 10-latkiem i 15-latkiem jest większa, niż między 20-latkiem i 25-latkiem
![]() ![]() I zaczęło mnie straszliwie wkurzać to, że niemal na każde pytanie producenci odpowiadają, że "skupiają się na emocjach"... Oni chyba naprawdę myślą, że wystarczy dopracować jedną rzecz, a gracze nie zauważą masy niedociągnięć. Jak czytam te wszystkie wypowiedzi, zaczynam zastanawiać się, czy jednak kupię nową grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Młody dorosły to moja ulubiona grupa wiekowa. Bo grając nimi nie czuję, że zaraz będzie mój sim dziadkiem, babcią czy czymkolwiek. I po wieku nastoletnim nie staje się 40latkiem. A dobrze by było gdyby młodego dorosłego nie wywalili i dodali coś pomiędzy dzieckiem a nastolatkiem.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|