|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Dla mnie młodzi dorośli to to samo co dorośli i gdyby zrobili tylko dłuższy wiek dorosły to wyszłoby na to samo
Także raczej się nie przejmuję tym xDDamian, ja i tak kupuję wersję pudełkową, bo nie lubię nie mieć pudełka
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Co mi z cyfrowej, ale sam fakt że elektroniczna wersja moich dodatków wraz z całą zawartością store poszła... The Sims 4 zamówione w empiku w wersji pudełkowej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Nie wiem jakim cudem ukradli ci maila, musiałeś mieć to samo hasło. Spróbuj zadzwonić do pomocy technicznej.
Mi przy czwórce zależy, żeby gra szybko się ładowała a zapisy nie wzrastały do masakrycznych rozmiarów. W pewnym momencie w trójce zapis wczytywał mi się ponad 40 minut (zapis, na którym grałam 3 lata). |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Nie no, rozumiem o co ci chodzi, ale to chyba powinno polegać na tym, żeby simowie starzeli się stopniowo, a nie, że jednego dnia sim jest nastolatkiem, a drugiego już simem po 40-stce Dlatego uważam, że młody dorosły powinien zostać, i powinien mieć inne możliwości niż dorosły (i vice versa), żeby były większe różnice pomiędzy tymi dwoma grupami wiekowymi
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|