![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Reputacja: 11
|
![]()
Na tym cmentarzu jest kilka małych "domków", szczątki należy włożyć do skrzyni wewnątrz jednego z nich - przeciągnąć z wyposazenia, właściwa skrzynia będzie oznaczona refleksami (bodajże trzecia od lewej o ile mnie zawodna pamięć nie myli)...
ed: otóż to, Searle... Ostatnio edytowane przez Chloé : 28.04.2010 - 17:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pytanie: Kiedy Sim zostanie przeklęty przez mumię i nie lecząc się z niej umrze, to jaki typ śmierci będzie widniał na różowo-czerwonym polu na nagrobku? Bo wiadomo, gdy Sim spłonie w pożarze to w "polu nagrobkowym" jest płomień, a gdy utonie to imitacja fali i ręka, czy też z głodu to talerz ze skrzyżowanym widelcem oraz nożem. A w tym przypadku jak to jest?
![]() |
#564 |
Guest
|
![]()
JA mam taki problem, że po poprawnym zainstalowaniu po poprawnym zaktualizowaniu włączam grę pojawiają się moje wcześniejsze zapisy, wybieram mój stary zapis i po chwili ładowania się gra nagle się wyłącza! jak chciałem stworzyć nowy zapis stało się to samo! Prosze o rade co mam w tej sytuacji zrobić!
|
![]() |
![]() |
#565 |
|
![]()
Nie wiedziałam gdzie zadać pytanie wiec będzie tu.
Moja koleżanka ma problem, a ja nie mogę jej odpowiedzieć, bo nie mam dodatków do 3: Czy gdy ma już zainstalowaną podstawę i do tego zainstaluje jakiś dodatek\akcesoria to czy wkłada płytę tego dodatku czy podstawy? Napisałam jej, że w 2 trzeba było z najnowszego dodatku, ale ona chciałaby wiedzieć dokładnie. (Nie pytać się mnie czy nie może spróbować, bo sama nie wiem)
![]() |
#566 |
|
![]()
Wkłada się płytę dodatku, ja używam NA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Guest
|
![]()
czesc. mam pytanie.
czy piracka wersja sims 3 bedzie dzialac z legalnym dodatkiem? |
![]() |
![]() |
#569 |
|
![]()
Sorry, madzia, ale nie rozmawiamy tu o pirackich wersjach gry, więc nie możemy Tobie odpowiedzieć na to pytanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Guest
|
![]()
Pomocy! Miałam ulubioną simkę, Annę. Zmarła. Postawiłam jej grób na cmentarzu. Potem chciałam ten cmentarz przebudować. Weszłam w tryb edycji miasta, weszłam w cmentarz, zaczęłam go przebudowywać. Zobaczyłam, że wszystkie nagrobki zniknęły! Była tam cała kupa nagrobków rodziny Niemił, i znalazłam je w wyposażeniu tej rodziny, ale kiedy przeszukałam wyposażenie dzieci Anny, nigdzie go nie było! Pomocy!
Update: Znalazłam Annę w wyposażeniu rodziny, która nie miała z nią nic wspólnego... Ale pojawia się drugi problem: nie mogę jej wyciągnąć z wyposażenia! Help! Ostatnio edytowane przez Klitamnestra : 20.05.2010 - 09:14 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|