![]() |
#631 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#632 |
Guest
|
![]()
No to ja też mam pytanko. Wziąłem ceche kleptomana i poszedłem do sąsiada jakiegoś, ale niemam opcjii żeby ukraśc np. telewizor więc jak mam coś ukraść?
|
![]() |
![]() |
#633 |
Guest
|
![]()
Ja mam kilka pytań:
1.Stworzyłam dwie siostry - jedna gruba, druga chuda. Tej chudej znalazłam męża i urodziła im się córka. Kiedy podrosła okazało się, że też jest gruba. Jak to możliwe? Odziedziczyła otyłość po ciotce? 2.Próbowałam ją jakoś odchudzić, ale się nie dało. Ćwiczyła kilka dni i nic. Czy da się coś jeszcze zrobić? |
![]() |
![]() |
#634 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem.Otóż mój sim jest dobrym przyjacielem innej simki i jest nią zauroczony.Nawet jak wprowadziła się do niego to dalej nie może się jej oświadczyć.Próbowałem już tysiące razy "flirtuj" czy "pocałuj" ale dalej nic.Czy ktoś wie co robię źle?
|
![]() |
![]() |
#635 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem.Otóż mój sim jest dobrym przyjacielem pewnej simki i jest nią zauroczony.Niestety nawet po wprowadzeniu simki do niego nie może się jej oświadczyć.Chociaż brałem tysiące razy "flirtuj" i pocałuj" a nawet bara-bara to dalej nic.Dlaczego tak się dzieje?
|
![]() |
![]() |
#636 |
Reputacja: 11
|
![]()
Helena a co to są za litery przy tej palecie kolorów ? Nie zwróciłam uwagi na to w grze....
![]() |
#637 |
Guest
|
![]()
agnieszka, to jest numer koloru, graficy często tego używają. Jak wpiszesz odpowiednie cyfry, to masz kolor.
|
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
![]()
R- Red
G- Green B - Blue wartości tych kolorów,coś takiego jest też np.w Photoshopie. Ja i tak nigdy na to nie zwracam uwagi,ale dla kogoś może się to przydać. |
![]() |
![]() |
#639 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wielkie dzięki, ja w ogóle nie zauważyłam, że coś takiego jest.
![]()
![]() |
#640 |
Guest
|
![]()
Jesli chodzi o młodych doroslych i doroslych - mysle, ze ma to na celu przedluzenie ich zycia i stworzenia wiecej okazji do imprez urodzinowych :p
a ja mam pytanko związane z tworzeniem rodziny, czy jest mozliwosc wziecia slubu, kombinowalam na rozne sposoby i nie udalo mi sie... gdybym wiedziala stworzylabym od razu pelna rodzine ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|