![]() |
#621 |
Reputacja: 10
|
![]()
Proszę bardzo, mam nadzieję, że tutaj cokolwiek widać
![]() [img]http://i41.************/2djt1k7.jpg[/img] Hmm... No to może musisz mieć do tego jakiś punkt gotowania? Moja simka miała kilka. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ok, z książkami o ogrodnictwie już dałam radę, chyba coś się zacięło w grze. Mam jednak pytanie odnośnie książek muzycznych... One są dopiero od poziomu 5, więc na nie nie ma możliwości szybszej nauki.... czy coś przeoczyłam, tylko muzyki nie da się od początku uczyć z książek....
![]() |
#623 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]()
Skąd wziąć taśmę klejącą? Dostałem zadanie żeby naprawić laptopa znajomemu i w treści pisało: "Weź laptop oraz taśmę klejącą i sprawdź, czy uda się go naprawić". Naprawiłem laptopa, ale kiedy jadę do znajomego opcja "Oddaj laptopa" jest nieaktywna:/
|
![]() |
![]() |
#627 |
Guest
|
![]()
witam
Jestem nowy ale w simsy gram juz hohoh teraz mam problem z 3 otóz mam spoko rodzinke i mam juz 2 dzieci tzw małych ![]() ![]() czekam na pomoc dzieki |
![]() |
![]() |
#628 |
Guest
|
![]()
Czy wie ktoś jak siać warzywa? Moja simka musi wyhodować warzywa na gulasz warzywny (dostanie punkty) i głowię się nad tym jak to zrobić? Szukałam warzywnych krzewów w trybie budowy ale nie ma takich do hodowania. W sklepie też nie można kupić nasion....byłabym wdzięczna za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Guest
|
![]()
kupując w sklepie jakieś warzywo,możesz jednocześnie je zasiać.
warzywa ze sklepu są traktowane i jako do zjedzenia,do zasiania,więc sadź śmiało ![]() a krzewów warzywnych w trybie budowania nie ma. |
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
![]()
Dzięki Chryzantem...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|