![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Olka@@ ja też tak miałam i myślałam, że już nie przyjedzie. Ale się myliłam. Po kilku simowych dniach MM znów przyjechała wręczyć mi nagrodę i tym razem moja simka zdążyła.
|
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Cóż ......... trzeba cieszyć sie uznaniem simów !
|
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
No tak. Ale co oznacza to uznanie? Trzeba wszystkoch fanów mieć za przyjaciół? Nigdy nie odmawiać autografu czy przytulenia? Ale na to chyba nie mamy wpływu czy nasz sim się zgodzi czy nie...
|
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Sim zgadza się na danie autografu tylko wtedy, gdy jest w dobrym humorze,a o to, bez kodów oczywiście :lol: , bardzo trudno
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Ale jak z kimś rozmawia? Jest na randce? Wtedy nie zdąrzy dć jak coś robi
|
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja mialam kiedys nagrode publicznosci. Muzyczną nagrode publicznosci tak normalnie bylam w dzielnicy showbiznesu, zagralam chyba w dwoch teledyskach i wrocilam do chajzy i przyjechala M. M. i dala mi nagrode publicznosci tak pamietam
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
A zrobiłaś zdjęcia???
|
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Hmmm... A ja zawsze myślałam, że żeby zdobyć nagrodę publiczności należy być ze wszystkimi znanymi osobami w przyjaźni...
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcecie otrzymać nagrodę publiczności to musicie się znać ze wszystkmi fanami,robić DUŻE imprezy i zapraszać ich.Mi zdobycie nagrody zajęło półtora simowego miesiąca.Nie wiem ile trzeba mieć gwiazdek ale ja miałem 5.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|