![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
mam problem zainstalowałam plika .packages do the sims 3 za pomocą programu InstallHelper Monkey i gra mi sie przez to strasznie długo ładuje
przed ich zainstalowaniem wszystko szybko działało a teraz gra wczytuje sie około godziny.... Co mam zrobić ? jest jakiś sposob czy będe musiała usunąc pliki .packages ?? |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dodatki w formacie package spowalniają grę.
Jest też inny sposób instalowania dodatków package który doszedł z jakimś tam patche i ogólnie poprawia on nieco wydajność. (Link do poradnika zaraz Ci podam, tylko znajdę) edit:proszę: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=112 Możesz też instalować dodatki tylko typu sims3pack, które nie spowalniają gry, bądź w bardzo małym stopniu.
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
eee,napisałam o tym sposobie w pierwszym poście,ale ktoś usunął
![]() dobra,zaktualizowałam Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 21.12.2010 - 15:43 |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeżeli zainstalowałam The sims 3 Po zmroku na podstawę to gdzie mam wrzucać pliki package? Z góry dziękuję za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam problem z instalacją plików Sim3Pack.
Wrzucam je do odpowiedniego folderu, wchodzę w program startu. Ładuje się lista dostępnych obiektów. Ok, zaznaczam wszystkie jak leci. Zainstalowało, wszystko ok. Przy każdym przedmiocie pokazuje "ptaszka", że zainstalowano, ale w grze części przedmiotów nie ma ![]() Po wyłączeniu gry i ponownym włączeniu programy startu okazuje się, że znowu są te same pliki do zainstalowania (mimo ptaszków przy poprzedniej instalacji). Dzieje się tak i dla dodatków oficjalnych, ściągniętych ze strony gry, jak i dla tych ściąganych z różnych stron. Czy ktoś ma pomysł, o co może chodzić?
![]() |
#66 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja też mam problem z instalacją plików .sims3pack.Wklejam je do downloads, a w pobranych ich nie ma. Po naciśnięciu na pliki włącza mi się tylko launcher i nic innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Mam problem, gdy wgrałam ubrania pobrane z internetu, pojewiły się w edytorze simów. Jednak są dostępne nie tylko dorosłym, ale i dzieciom. W efekcie: mam niemowlaki, małe dzieci i dzieci, które noszą ubrania w rozmiarach dla dorosłych. Strasznie to zniekształca simów. Proszę, pomóżcie, bo tak się nie da grać
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Co zrobić jeśli chce się zainstalować pliki packages a ma się simsy na dysku D
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
<pac>
jeżeli to post na serio,to wejdź dziubasku na dysk D,potem w Program Files,znajdź folder Electronic Arts i zastanów się. |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ja chcialam sobie pobrac kilka dodatkow z EA Store , wszystko ok , ale musze podac jakis kod seryjny - podaje prosto z pudelek The Sims 3 i jej dodatkow to albo mi pisze , ze jest zajety albo nieprawidlowy - co mam wpisac ?
(nie wiedzialam gdzie zapytac wiec postanowilam przy okazji i tu ![]() A tak bardziej do tematu : Ja instaluje te pliki ale i tak ich nie ma w grze , nie wiem co jest grane ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|