![]() |
#751 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Patche do gry są już na płycie w wersje na windows & mac
i zainstaluję się automatycznie przy instalacji gry. O dziwo patche w moim przypadku zainstalowały się bez problemowo, zaważywszy na fakt, iż mam zmodyfikowane wiele plików m.in. plik .exe to wszystko poszło dobrze. W porównaniu ze starszymi patchami gdzie przy instalacji jednego spędzałem 30 minut i do tego kilka reinstalacji gry.
|
![]() |
#752 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może się w końcu do czegoś przyłożyli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
|
![]()
dżaaal. Gram sobie pogromcą duchów i gra się co chwila zawiesza tak, że nic nie da się nacisnąć, a przy tym komputer fiksuje O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Reputacja: 12
|
![]()
No to jak z tymi kataklizmami?
Czy więcej osób ich doświadczyło? Bo już nie wiem... To jest deszcz meteorytów i trzęsienie ziemi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
|
![]()
Miyoki, ja się właśnie z takim czymś jeszcze nie spotkałam i sama jestem ciekawa czy rzeczywiście są O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Guest
|
![]()
Grając w Sims3 z oficjalnymi dodatkami pliki package powinnam umieścić w katalogi Sims3 czy/lub/oraz Kariery?
Gra uruchamiając się pokazuje graficzkę dodatku. |
![]() |
![]() |
#757 |
|
![]()
Żadne z wymienionych. Pliki Packages lądują w Documents and Settings w katalogu Mods\Packages. A NOWY plik resources ląduje w Mods. Nie musisz ściągać nowego pliku resources, wystarczy, że zmienisz treść swojego na taką:
Priority 500 PackedFile DCCache/*.dbc PackedFile Packages/*.package PackedFile Packages/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
|
![]()
Ja spotkałam się z trzęsieniem ziemi. Po prostu chwile wszystko się trzęsło a mój sims strażak dostał wezwanie do pracy, że musi pomóc, bo w niektórych domach tam simów przysypało, aczkolwiek w moim domu nie stało się nic złego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Guest
|
![]()
Ja też spotkałam się z trzęsieniem ziemi, i tak samo jak Klara712 mój sim dostał wezwanie do straży. Miałam też inwazję gnomów, ale nie jestem pewna czy można zaliczyc to do kataklizmów
![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie jestem pewna do którego katalogu powinnam je wrzucić, więc pliczek 'Mods' z 'Packages' znalazł się zarówno w Sims 3, jak i dodatkach - działa. Teraz chcę skasować te z których gra nie korzysta. W Documents and Settings umieszczam pliczki Sims3Pack (które po instalacji Kariery przestały działać - no, część ze Store nie działa). |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|