![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simy po prostu tylko przerwą zajęcie, które aktualnie wykonują.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
ja też mam problem a mianowicie, włączam grę i już na początku trochę przy długo się ładuję. Gdy załącza rodzinę i chcę wysłać sima na studia to jest ok do czasu aż wylatuje. Pojawia się to okienko z podpowiedziami, których nie ma i pasek ładowania który się nie zapełnia. Po kilku sekundach występuje błąd a w komunikacie jest napisane że wystąpił błąd z Sims University.world O.o
Co mam z tym zrobić ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Chyba masz zepsuty plik miasta. Spróbuj poszukać w internecie i podmienić ten pliczek. Powinno pomóc
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
pobrałam nowy plik miasta a problem nie znikł chociaż było lepiej. Miasta nie było już w spisie (w tym jak się tworzy nową grę i trzeba wybrać miasto) bo prędzej tam było a wiem że nie powinno. I ładowało się dłużej ale po chwili wystąpił błąd że "wystąpił poważny problem z..."
Nie mam pojęcia co robić ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Bardzo proszę o pomoc. Zainstalowałam wczoraj SŻ, wybralam sima z Sunset Valley aby poszedl na studia, sim zaczął wyjeżdżać, ale nastąpił wcześniej wspomniany już błąd, sim sie rozpłynął. Nie wiedziałam co robić bo pierwszy raz grałam więc wybrałam jeden z akademików, myślałam że może jakoś wrócę do Sunset, niestety nie wróciłam. Poczytałam trochę w necie, znalazłam wzmiankę o tym, żeby usunąć save'a (pliki z university w nazwie) usunęłam, teraz kiedy odpalam grę, owszem pokazuje mi się save z Sunset Valley ale kiedy chcę go wczytać wyskakuje " Wystąpił poważny błąd w czasie wczytywania [i tu nazwa zapisu]" Błagam o pomoc, to było miasto które tworzyłam od zera przez parę tygodni, nie chcę go stracić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Spróbuj zrobić reinstalkę lub przywracanie systemu
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Ja mam problem z zarejestrowaniem mojego dodatku - gdy wpisuję kod poprawnie pojawia się adnotacja, że kod jest niepoprawny - a ja mam tylko jedno konto i grę kupioną w mediamarkcie od nowości, a nikomu nie dawałem tej gry. Co zrobić ??? Czy ktoś z was też tak ma ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Ja tak miałam z Po Zmroku, nie rejestruję tych gier bo po co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |