|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Raven wierz mi, że na forum są osoby które Czczą kilka cyferek pod postem bardziej niż religie.
Czemu sprzeciwiam się zerowaniu? Jest na forum problem z grą który nie jest rozwiązany od np. 5 miesięcy i np. Sherlock daje rozwiązanie a tu Puffffff Posty - 0. I 100 tematów "Moja gra to moja gra tamto" Ostatnio edytowane przez Starlight : 24.07.2010 - 21:32 Powód: literówka |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Starlight:
Sherlock'owi nie został wyzerowany licznik postów za jeden niepotrzebny post tylko za całokształt, że tak powiem. To że akurat to się zdarzyło w momencie po napisaniu tego "rozwiązania" problemu nie oznacza, że to właśnie ten post się do tej decyzji przyczynił.
#3 |
|
![]()
Kowalino - Dobrze, ja Cię jak najbardziej rozumiem
![]() Ale np. jak ktoś napisze jak już mówiłem rozwiązanie problemu, nad ktorym siedział 2miesiące a potem to idzie w d.... . |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiecie co? Też jestem przeciwko licznikowi postów.
I wiecie co jeszcze powiem? Że to NIEMOŻLIWE, bo NIEKTÓRYM będzie żal, po prostu żal, tych cyferek w liczniku -_- |
![]() |
#5 |
|
![]()
@Liv po całkowitym nie ma nawet napisu "Posty"
<Łał teraz mam prz.... u adminów> |
![]() |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
|
![]()
Wyłączenie licznika postów wywoła zbyt duże kontrowersje na forum, dlatego ja proponuje by moderacja doświadczonym spamerom po prostu zerowała licznik postów i przyznawała długo terminowe bany. Zerowane postów zostało wprowadzone od niedawna, więc jeszcze można się przekonać jak będzie ta metoda działała na spamerów.
A najlepiej jakby było można wyłączyć naliczenie postów tylko niektórym osobą.
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sherlock, robisz z igły widły. Tutaj nikt nie ma wielkiego wianuszka fanów, każdy się naczytał czegoś bardziej lub mniej przykrego w swoją stronę. Chcesz walczyć o honor? To przyjmij wszelkie ataki na klatę jak facet, a nie piszcz jak baba "CHCIAŁEM DOBRZE A WYZEROWALI MI LICZNIK POSTÓW I ROBIĄ ZE MNIE SPAMERA" Ostatnio edytowane przez Raven : 24.07.2010 - 21:52 |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
starlight o co ci chodzi w ogole? posty po wyzerowaniu nie znikaja jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, sa nadal, tylko nie sa na liczniku, to wszystko.
|
![]() |
#9 |
|
![]()
no to sorry ale może mój komp miał buga
|
![]() |
![]() |
#10 |
Mod emeryt
|
![]()
Po pierwsze: wirusy na MAC ? To zjawisko jest cholernie rzadko spotykane.
Po drugie: wirus powodujący niepojawianie się niektórych postów na forum ? Coraz bardziej cwane te wirusy ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|