Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.06.2011, 09:45   #801
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
Wiedziałam, że to będzie Chris!!! No ja to po prostu czułam tak podświadomie Jak dla mnie Chris = zboczona przebiegła małpa strzelająca w ciacha, noo :c Nie lubię takich typków.
No tak wszyscy wiedzieli, że to będzie Chris w tej sprawie stałam się przewidywalna, ale na pewno jeszcze czymś zaskoczę
Cytat:
Wiedziałam, że Mei jest wysoko w ciąży, ale... tak szybko ona jej zleciała (nie chcę kraczyć a nic, ale coś czuję, że finałowy odcinek odbędzie się w dniu jej porodu/kilka dni przed ).
ciążę wyliczyłam jej w miarę przebiegania akcji i wychodzi właśnie początek siódmego miesiąca
akurat kiedy Mei urodzi to mogę powiedzieć
to znaczy zdradze tylko, że będzie to, zanim skończy się FS
Cytat:
Ta Emanuel ma faktycznie jakąś obsesję, taką samą, jak na początku Lambert miał do Li Mei. Chora rodzinka.
tu jest troche głębsze dno...
Cytat:
No i Colin ocalał! *.* Mam nadzieję, że uda im się odbić Marco - no i mam też nadzieję, że przejrzy na oczy i jakoś pogodzi się z Mei. :> Aha, żal mi jeszcze Setha troszkę.
w tym co piszesz jest trochę prawdy
co do Setha, samej zrobiło mi się go żal, ale Sophie za dużo wiedziała o Chrisie i musiałam ja uśmiercić

Cytat:
Napisał Shannon Zobacz post
Bumpamparam, wszyscy i tak wiedzieli co się stanie ;x
tak czy siak wszystko gites majonez, a ja nie mogę się doczekać spotkania Collina z Alią
spotkanie Colina z Alią przebiegnie w bardzo ciekawym i zaskakującym stylu

Cytat:
Napisał Master of Disaster Zobacz post
Heh, też coś czułam, że to on. No i faktycznie wychodzi na to, że Emanuele czy jak tam się pisze jej imię, jest, mówiąc wprost, strasznie porąbana.
Emanuelka ma niezdrowo pod kopułą od dawna, jeśli o Chrisa chodzi, to chyba wszyscy wiedzieli, że to on
Cytat:
Ciekawi mnie Max... jakie są jego motywy, może poza tym, że chyba on jest w tej chwili jedyną normalną osobą z tej rodziny (z tych, które pozostały przy życiu). Chyba, że znów nas czymś zaskoczysz...
Max ma jeden motyw już niedługo się wyjaśni
Cytat:
Co do Marco, to teraz jest mi go trochę żal - choć uważam, że po części sam jest sobie winien.
no tak, chociaż to Colin namówił go na Emanuelkę... w sumie to teraz się sama ciesze, że nie wlepiłam ich razem do łóżka
Cytat:
Prosiłabym, żebyś nie zrobiła czegoś paskudnego Mei, bo w sumie ucieszyłam się, że jednak nie straciła dziecka. Taka moja prośba.
jeśli chodzi o Mei... no na pewno jej nie zrobię nic paskudnego, teraz jak jest w ciąży
ale trochę emocji jej jeszcze dostarczę
Cytat:
Ciekawi mnie także, jak to będzie z Alią i Colinem, jak zareaguje na to matka obu dziewczyn (już się boję...), mam także nadzieję, że Max się wywinie. Przyszło mi do głowy, że i on mógł się podkochiwać w Mei... rety, co też mi po głowie chodzi.
niestety nic nie mogę zdradzić, ale mam nadzieję, że zaskoczenie będzie
nie, akurat te wątpliwości mogę rozwiać, Max się nie podkochuje w Mei
Cytat:
Em, Em, jak teraz o niej myślę, to mam ochotę poddać ją wymyślnym torturom. Najlepiej psychicznym, heheh.
no tak, tylko psychicznym, od fizycznych tortur mamy Libby z gwoździarką
Cytat:
Tak w ogóle to sorki za brak odcinka mojego FS, ale wystąpiły nagłe problemy z komputerem w trakcie jego tworzenia... Piszę teraz z kompa matki.
co te kompy ostatnio tak wszystkim świrują? mam nadzieję, że szybko rozwiążesz problem, bo ja tu cały czas czekam na odcinek!
Cytat:
@down - może jak Mei zobaczy Chrisa, to będzie miała ochotę go załatwić? Szczerze, to teraz sama najchętniej wykończyłabym całą trójkę - jego, Dantego i Em. Chociaż zastanawiam się, jakie są motywy tego gościa
motyw Chrisa? :> brata nienawidzi... no i jest jeszcze coś, ale póki co milczę jak głaz

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Wiedziałam, że to Chris . Bardzo bym chciała jego i Marco buźkę na jednym zdjęciu w następnym odcinku .
dostaniesz taką fotę, jeśli nie typowo w odcinku, to jako bonus do niego
Cytat:
Cieszę się, że Colina odbili . Biedny, pewne jeszcze kuleje?
no, kuleje biedactwo, ale to silny men
Cytat:
Dziwne, że Dante tak się zwierzał Maxowi. W końcu Max nigdy jakoś szczególnie go nie popierał w jego poczynaniach...
no tak, masz rację, ale Max zawsze umiał się dostosować do sytuacji
raz to nawet opisałam w jego rozmowie z Dante, jak mu przytakiwał, on tak naprawdę nigdy nie odkrył swego prawdziwego charakteru przed szurniętym braciszkiem
Cytat:
Nie lubię takich typów jak Chris. Ciekawa jestem reakcji Mei, gdy go zobaczy .
reakcja będzie bardzo wybuchowa
Cytat:
Co do Em mówiłam, że jest poryta. No cóż... jej i Dantemu założyć betonowe buciki i wrzucić do rzeki .
to już nie tortury gwoździarką? xD
Cytat:
Gdyby Dante padł ofiarą formata, to aż takiej tragedii by nie było .
no tragedii może nie, ale drugiego takiego sima, nie umiałabym zrobić

[img]http://i53.************/3484nbd.jpg[/img]

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Odcinek świetny chociaż bardzo przewidywalny. Ubolewam nad brakiem scen łóżkowych.
nie bardzo mam gdzie wcisnąć scenę łóżkową w najbliższych odcinkach, wybacz :<
Cytat:
Max zachowuje się podejrzanie... Jak dla mnie to on również siedzi w tym po uszy, a że jest jedyną osobą, której Li Mei może zaufać to ukrywa swoje prawdziwe zamiary, chociaż stuprocentowej pewności nie mam. Już nie raz udowodniłaś, że potrafisz zdziwić czytelnika.
tak więc... ekhem, no po prostu nic nie powiem
Cytat:
A co w końcu z tym Chrisem? Dlaczego pomaga Dantemu skoro on do niego strzelił? I jak to się stało, że nie umarł wtedy w tym samochodzie?
he he, no to wyjaśnię w następnym odcinku
Cytat:
A co do Emanuelle i Dantego to pozostawię ich bez komentarza, bo są tak porąbani, że aż nie wiem co mogę na ich temat powiedzieć.
no tak, najlepiej przemilczeć sprawę

dziękuje za komenty, proszę o więcej!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.06.2011, 17:36   #802
Searle

A ja się przyznam, że nie obstawiałam Chrisa, bo teraz coś mi się nie zgadza: Em bujała się w Chrisie, a po jego "śmierci" chciała go zastąpić jego bratem bliźniakiem, więc skoro Chris żyje, to dlaczego nadal się przyczepiła do Marco?

I chyba ja jedyna miałam nadzieję na dobre intencje Em

Jeśli chodzi o Maxa, to proszę, nie zrób z niego kolejnego czubka. Niech chociaż on w tej rodzince będzie porządny

A skąd Sophie wiedziała o Chrisie?
stare 27.06.2011, 18:06   #803
Angella
Guest

Nie jedyna wierzysz w Em. !

Myślę, że Max może na początku też uczestniczył w tym interesie, ale potem się wycofał, bo się bał.

Ogólnie odcinek ciekawy.

Li Mei pewnie będzie trochę jeszcze kochała Chrisa, ale mu nie wybaczy tych interesów i zdrady.

Dante ma fajną minę i tą odbitą rękę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2011, 14:01   #804
Brutus

Moja przyjaciółka, która nie ma tu konta przesłała mi na gg swój komentarz i prosiła żebym tu wstawił:

Według mnie nie było to aż tak zaskakujące. Wiadomo było, że Li na pewno nadal jest w ciąży, że Em to wredna kanalia, która ma nierówno pod sufitem, że Maks zostanie wrobiony, i że Collin pokocha Alię, a ona będzie to traktowała jako zabawę i nic więcej. No możliwe, że się nawet w nim zakochała, ale nie chce tego przyznać. Za to zaskoczył mnie Chris. Od razu wiedziałam, że to Em się przyczyniła do porwania Marco. Osobiście koszmarnie mnie wpienia, kiedy mówi o nim Marcus... Za to Alię lubię tak czy tak i miejmy nadzieję, że poprzestawia jej się w tym baniaku i jednak nie da kosza Collinowi. Tak w ogóle to o wiele bardziej lubię jego niż np. Marco. I baardzo szkoda mi Sophie ;( Lubiłam ją, nie ma co. No i mam nadzieję na spektakularną śmierć Dantego, podłego tlenionego padalca, Em, na którą nie mogę wymyślić dość obraźliwego wyzwiska i Chrisa, złego klona Marco, tylko, ze z warkoczem... No i Mei jakoś tak raz mnie wpienia, a raz nie. No i mam nadzieję, że jednak ona i Marco do siebie wrócą i będą mieli córkę.

Wcześniej miałam nadzieję, że Marco rzuci w dym i Em i Mei i wróci do Sophie, ale cóż, nie ma już na to szans.
stare 28.06.2011, 19:33   #805
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Już w czasie tej akcji pod sądem przeszła mi przez głowę myśl, że to może być Chris. Oczywiście, miałem też innych "kandydatów", ale wśród nich był również on.
Ciekaw jestem, jak wszystko rozwiążesz w ciągu zaledwie trzech odcinków Powiedziałbym, jakie są moje przewidywania, ale jeszcze zgadnę
Ocena [nieskończoność]/10

Btw, witajcie z powrotem prosiaczki
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2011, 20:18   #806
rudzielec

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
A ja się przyznam, że nie obstawiałam Chrisa, bo teraz coś mi się nie zgadza: Em bujała się w Chrisie, a po jego "śmierci" chciała go zastąpić jego bratem bliźniakiem, więc skoro Chris żyje, to dlaczego nadal się przyczepiła do Marco?
dlaczego sie przyczepiła? dobre pytanie więc zdradzę tylko tyle, że ona od początku upatrzyła sobie Marco
Cytat:
I chyba ja jedyna miałam nadzieję na dobre intencje Em
jeszcze nie wszystko stracone
Cytat:
Jeśli chodzi o Maxa, to proszę, nie zrób z niego kolejnego czubka. Niech chociaż on w tej rodzince będzie porządny
o to się nie martw Max nie miał żadnego szalonego pomysłu zemsty na swoim bracie, po prostu w tym, że chce go usadzić, ma swój cel
Cytat:
A skąd Sophie wiedziała o Chrisie?
hah! no właśnie skądś wiedziała
tego na razie nie powiem, bo chcę o tym napisać w kolejnym odcinku
w sumie, możnaby się było domyślić ale potrzeba troszkę pogłówkować

Cytat:
Napisał Angella Zobacz post
Myślę, że Max może na początku też uczestniczył w tym interesie, ale potem się wycofał, bo się bał.
dobrze główkujesz, ale to nie to
Cytat:
Li Mei pewnie będzie trochę jeszcze kochała Chrisa, ale mu nie wybaczy tych interesów i zdrady.
a tutaj to już w ogóle będzie ciekawie
Cytat:
Dante ma fajną minę i tą odbitą rękę
hahahah uwielbiam tą fote a pochodzi ona z TEGO tematu, a dokładnie z TEGO odcinka ale zachęcam do przeczytania całej serii o Fantastycznej Czwórce no i odcinki o przygodach Vinca i Marco również

Cytat:
Moja przyjaciółka, która nie ma tu konta przesłała mi na gg swój komentarz i prosiła żebym tu wstawił:
ooo niezmiernie mi miło chętnie odpowiem na komentarz ^^

Cytat:
Według mnie nie było to aż tak zaskakujące. Wiadomo było, że Li na pewno nadal jest w ciąży, że Em to wredna kanalia, która ma nierówno pod sufitem, że Maks zostanie wrobiony, i że Collin pokocha Alię, a ona będzie to traktowała jako zabawę i nic więcej. No możliwe, że się nawet w nim zakochała, ale nie chce tego przyznać.
hmm, no może dla ciebie było to bardziej oczywiste, ale były osoby, które aż tak bardzo nie wgryzały się w fabułę, że się tak wyrażę

Cytat:
Za to zaskoczył mnie Chris. Od razu wiedziałam, że to Em się przyczyniła do porwania Marco. Osobiście koszmarnie mnie wpienia, kiedy mówi o nim Marcus...
a widzisz, jednak cię czymś zaskoczyłam mnie osobiście również wkurza gadanie do faceta w taki... jakby to określić... dostojny sposób, dlatego dałam tą "rolę" Em
Cytat:
Za to Alię lubię tak czy tak i miejmy nadzieję, że poprzestawia jej się w tym baniaku i jednak nie da kosza Collinowi. Tak w ogóle to o wiele bardziej lubię jego niż np. Marco.
moze się poprzestawia, może nie Marco się rozlazł o czym już wspomniałam (a raczej przytaknęłam komuś w poście), miał być twardym gnojkiem, a wyszło mi masło maślane
Cytat:
I baardzo szkoda mi Sophie ;( Lubiłam ją, nie ma co.
Sophie była fajną postacią, ale musiała tutaj zginąć, niestety nie mogłam zabić w tym miejscu żadnego faceta
Cytat:
No i mam nadzieję na spektakularną śmierć Dantego, podłego tlenionego padalca, Em, na którą nie mogę wymyślić dość obraźliwego wyzwiska i Chrisa, złego klona Marco, tylko, ze z warkoczem...
-jedna z wymienionych przez ciebie trzech osób zginie na pewno nad śmiercią drugiej, jeszcze się zastanawiam , natomiast jeśli chodzi o trzecią postać z tej trójki, to nie zginie niestety (i proszę się nie sugerować kolejnością, że niby pierwszy to Dante, druga Em, a trzecia Chris, bo wtedy na pewno nie zgadniecie )
Cytat:
No i Mei jakoś tak raz mnie wpienia, a raz nie. No i mam nadzieję, że jednak ona i Marco do siebie wrócą i będą mieli córkę.
co się urodzi to nie wiem sama muszę cierpliwie czekać z ciążą Mei, sama bym chciała, żeby to była dziewczynka, bo pasuje mi do mojego planu dalszej rozpiski akcji w FS
Cytat:
Wcześniej miałam nadzieję, że Marco rzuci w dym i Em i Mei i wróci do Sophie, ale cóż, nie ma już na to szans.
przyznam się, że planowałam to... ale ostatecznie przeważył inny pomysł

EDIT: tak długo siedziałam nad tym komentem, że nie zauważyłam posta chrupcia !

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
Już w czasie tej akcji pod sądem przeszła mi przez głowę myśl, że to może być Chris. Oczywiście, miałem też innych "kandydatów", ale wśród nich był również on.
Ciekaw jestem, jak wszystko rozwiążesz w ciągu zaledwie trzech odcinków Powiedziałbym, jakie są moje przewidywania, ale jeszcze zgadnę
Ocena [nieskończoność]/10
no sama nie wiem, jak ja to rozwiąże w ciągu trzech odcinków, pewnie będę musiała napisać jeszcze z jeden albo dwa ^^
myślę, że co niektórzy się nie pogniewają
trararara, chciałbyś wszystko zgadnąć mroczny pan skromności się znalazł

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
Btw, witajcie z powrotem prosiaczki
już nie króliczki?

dzięki za komentarze ^^

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 28.06.2011 - 20:23
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2011, 23:29   #807
Silver

Ja po prostu nie mogę się oderwać od tego FS wczoraj zaczęłam czytać i nawet nie zauważyłam, że jest już 3 w nocy oczy mnie trochę bolały więc przerwałam żeby dokończyć dzisiaj... wprawdzie nie mam 18 lat a ostrzeżenie widziałam ale żadna siła mnie nie odciągnie od czytania
Masz nową fankę już nie mogę doczekać się następnego odcina
Silver jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2011, 06:24   #808
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał rudzielec
mroczny pan skromności się znalazł
Mroczny Pan Skromności z WIELKICH LITER
musiałem to napisać

A króliczki są w F4

Można obstawiać, kto zginie? Jesli tak, to obstawiam że:
- Chris zginie,
- Em być może,
- Dante-podły tleniony padalec przeżyje

jak zezwolisz, to gwiazdki zastąpię imionami

Edit: dziękuję bardzo

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 29.06.2011 - 13:00
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2011, 11:11   #809
rudzielec

Cytat:
Napisał kapiszon1996 Zobacz post
Ja po prostu nie mogę się oderwać od tego FS wczoraj zaczęłam czytać i nawet nie zauważyłam, że jest już 3 w nocy oczy mnie trochę bolały więc przerwałam żeby dokończyć dzisiaj... wprawdzie nie mam 18 lat a ostrzeżenie widziałam ale żadna siła mnie nie odciągnie od czytania
Masz nową fankę już nie mogę doczekać się następnego odcina
super, cieszę się na nową czytelniczkę
za niedługo wstawię do odpowiedniego działu, reklamę FS żebyście wiedzieli, kiedy następny odcinek

Cytat:
Napisał MROCZNY PAN SKROMNOŚCI
Mroczny Pan Skromności z WIELKICH LITER
musiałem to napisać
hahah, jakie wymagania

Cytat:
A króliczki są w F4
no są, to akurat prawda
Cytat:
Można obstawiać, kto zginie? Jesli tak, to obstawiam że:
- ***** zginie,
- ** być może,
- *****-*****, ******** ******* przeżyje

jak zezwolisz, to gwiazdki zastąpię imionami
umarłam zezwalam na przetwarzanie danych osobowych i czekam

EDIT: z jednym trafiłeś, ale nie powiem ci z którym

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.07.2011 - 10:50
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.07.2011, 10:24   #810
Gold_Chocolate

Skończyłam czytać z miną : . Widocznie mój mózg nie pracuje bo się nie spodziewałam, że to Chris. Ale generalnie,świetny odcinek, tyle się ostatnio tam miesza, że wszystko czytam z zapartym tchem . No i znowu nasz parszywy Dante zwiał.. eh. xD Jestem przeszczęśliwa, że Marco wkurzył się na Em, po prostu banan .
No i Colin.. na niego jeszcze większy uśmiech .
Czekam na następny z niecierpliwością

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 195 (0 użytkownik(ów) i 195 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania