![]() |
#801 | ||||||||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() akurat kiedy Mei urodzi to mogę powiedzieć ![]() to znaczy zdradze tylko, że będzie to, zanim skończy się FS ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do Setha, samej zrobiło mi się go żal, ale Sophie za dużo wiedziała o Chrisie i musiałam ja uśmiercić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale trochę emocji jej jeszcze dostarczę ![]() Cytat:
![]() nie, akurat te wątpliwości mogę rozwiać, Max się nie podkochuje w Mei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no, kuleje biedactwo, ale to silny men ![]() Cytat:
![]() raz to nawet opisałam w jego rozmowie z Dante, jak mu przytakiwał, on tak naprawdę nigdy nie odkrył swego prawdziwego charakteru przed szurniętym braciszkiem ![]() reakcja będzie bardzo wybuchowa ![]() Cytat:
no tragedii może nie, ale drugiego takiego sima, nie umiałabym zrobić ![]() [img]http://i53.************/3484nbd.jpg[/img] Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuje za komenty, proszę o więcej! ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#802 |
|
![]()
A ja się przyznam, że nie obstawiałam Chrisa, bo teraz coś mi się nie zgadza: Em bujała się w Chrisie, a po jego "śmierci" chciała go zastąpić jego bratem bliźniakiem, więc skoro Chris żyje, to dlaczego nadal się przyczepiła do Marco?
I chyba ja jedyna miałam nadzieję na dobre intencje Em ![]() Jeśli chodzi o Maxa, to proszę, nie zrób z niego kolejnego czubka. Niech chociaż on w tej rodzince będzie porządny ![]() A skąd Sophie wiedziała o Chrisie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Guest
|
![]()
Nie jedyna wierzysz w Em. !
![]() Myślę, że Max może na początku też uczestniczył w tym interesie, ale potem się wycofał, bo się bał. Ogólnie odcinek ciekawy. Li Mei pewnie będzie trochę jeszcze kochała Chrisa, ale mu nie wybaczy tych interesów i zdrady. ![]() Dante ma fajną minę i tą odbitą rękę ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
|
![]()
Moja przyjaciółka, która nie ma tu konta przesłała mi na gg swój komentarz i prosiła żebym tu wstawił:
Według mnie nie było to aż tak zaskakujące. Wiadomo było, że Li na pewno nadal jest w ciąży, że Em to wredna kanalia, która ma nierówno pod sufitem, że Maks zostanie wrobiony, i że Collin pokocha Alię, a ona będzie to traktowała jako zabawę i nic więcej. No możliwe, że się nawet w nim zakochała, ale nie chce tego przyznać. Za to zaskoczył mnie Chris. Od razu wiedziałam, że to Em się przyczyniła do porwania Marco. Osobiście koszmarnie mnie wpienia, kiedy mówi o nim Marcus... Za to Alię lubię tak czy tak i miejmy nadzieję, że poprzestawia jej się w tym baniaku i jednak nie da kosza Collinowi. Tak w ogóle to o wiele bardziej lubię jego niż np. Marco. I baardzo szkoda mi Sophie ;( Lubiłam ją, nie ma co. No i mam nadzieję na spektakularną śmierć Dantego, podłego tlenionego padalca, Em, na którą nie mogę wymyślić dość obraźliwego wyzwiska i Chrisa, złego klona Marco, tylko, ze z warkoczem... No i Mei jakoś tak raz mnie wpienia, a raz nie. No i mam nadzieję, że jednak ona i Marco do siebie wrócą i będą mieli córkę. ![]() Wcześniej miałam nadzieję, że Marco rzuci w dym i Em i Mei i wróci do Sophie, ale cóż, nie ma już na to szans.
![]() |
#805 |
Reputacja: 14
|
![]()
Już w czasie tej akcji pod sądem przeszła mi przez głowę myśl, że to może być Chris. Oczywiście, miałem też innych "kandydatów", ale wśród nich był również on.
Ciekaw jestem, jak wszystko rozwiążesz w ciągu zaledwie trzech odcinków ![]() ![]() Ocena [nieskończoność]/10 ![]() Btw, witajcie z powrotem prosiaczki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |||||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze nie wszystko stracone ![]() Cytat:
![]() ![]() hah! ![]() ![]() tego na razie nie powiem, bo chcę o tym napisać w kolejnym odcinku ![]() w sumie, możnaby się było domyślić ale potrzeba troszkę pogłówkować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: tak długo siedziałam nad tym komentem, że nie zauważyłam posta chrupcia ! ![]() Cytat:
myślę, że co niektórzy się nie pogniewają ![]() trararara, chciałbyś wszystko zgadnąć ![]() ![]() już nie króliczki? ![]() ![]() ![]() dzięki za komentarze ^^
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 28.06.2011 - 20:23 |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
|
![]()
Ja po prostu nie mogę się oderwać od tego FS
![]() ![]() ![]() ![]() Masz nową fankę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() musiałem to napisać A króliczki są w F4 ![]() Można obstawiać, kto zginie? Jesli tak, to obstawiam że: - Chris zginie, - Em być może, - Dante-podły tleniony padalec przeżyje jak zezwolisz, to gwiazdki zastąpię imionami ![]() Edit: dziękuję bardzo ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 29.06.2011 - 13:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() za niedługo wstawię do odpowiedniego działu, reklamę FS żebyście wiedzieli, kiedy następny odcinek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: z jednym trafiłeś, ale nie powiem ci z którym ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.07.2011 - 10:50 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
|
![]()
Skończyłam czytać z miną :
![]() ![]() ![]() ![]() No i Colin.. na niego jeszcze większy uśmiech ![]() Czekam na następny z niecierpliwością ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 195 (0 użytkownik(ów) i 195 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|