Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.02.2004, 16:15   #81
Julias
Guest

Domyślnie

Ja niestety nie dostalam tej nagrody.
Lecz mam ciagle nadzieje...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2004, 11:58   #82
dona
Guest

Domyślnie

A co ja mam powiedziac mam dopiero 1,5 gwiazdki i zadnej nagrody .!!!!

stare 25.02.2004, 10:09   #83
MaRtAaA
Guest

Domyślnie

Ja mialam już wiele nagród. Filmowych, muzycznych, z dziedziny modelingu. To nie jest trudne trzeba mieć tylko wyczucie w tym co się robi. Zazwyczaj dają nagrody jak wszystkie wymagania będą zgodne...

stare 25.02.2004, 10:44   #84
Simmaniaczka
Guest

Domyślnie

Shaklin's SimPage. Tu jest ten obrazek, po kliknięciu zostjesz gwiazdą (jeśli chcesz) Są tu również te nowe interakcje dla fanatycznego wielbiciela

stare 25.02.2004, 11:27   #85
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
Shaklin's SimPage. Tu jest ten obrazek, po kliknięciu zostjesz gwiazdą (jeśli chcesz)  Są tu również te nowe interakcje dla fanatycznego wielbiciela
Dziekuje ale Ja nie skorzystam poniewaz wolę sie bawic w zdobywanie gwiazdek taka oczywiscie jest moja opinia na temat tych obrazków i....

stare 24.03.2004, 16:44   #86
Dominika100000
Guest

Domyślnie

Ja chyba wiem jak ja zdobyc pytałam sie tej w dzielnicy Showbiznesu i ona powiedziała,że tą nagrode zdobywa się wtedy kiedy dużo rozmawia sie ze swoimi fanami i trzeba dawać dużo autografów swoim fanom

A mi się wydaje,ze najszybciej sie zdobędzie tę nagrode zapraszając tą osobę do domu wysłuchując fanów itp.

Ja nie mam tej nagrody publiczności;( ja mam tylko jedną nagrode Simmy i to wszystko nic więcej tylko jedna nagroda mam 5 gwiazdek i tą nagrode wręczyła mi Marlin Moonroe

stare 26.03.2004, 17:39   #87
Lilu
Guest

Domyślnie

zeby zdobyc tom nagrode trzeba mieć przyjaciol; wsrod fanów, ja siem skumplowalam z 5 chyba, bez zadnych luster i dostalam

stare 05.04.2004, 07:38   #88
Niezapominajka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Simmaniaczka@Feb 25 2004, 12:44 PM
..... Są tu również te nowe interakcje dla fanatycznego wielbiciela
Hej fajnie a powiesz mi gdzie ja te rzeczy mam skopiować bo wydaje mi się że do Gamedata/download/objects...?? mam racje??

stare 06.04.2004, 09:44   #89
Rilla
Guest

Domyślnie

Ja nie mam jeszcze żadnej nagrody a mam 3,5 gwiazdki ! Niedługo będe miała 4 bo zaprzyjaźniłam sie z taką i mam minimalne wymagania. Kurcze ... pracuje i pracuje ! Codzinnie chodze do showbiznesu i nic ! Nawet tej najprotrzej nagrody ... buuuuuu

------
Mam pytanie. Kiedy moze cie złapać paparatzi ? Nawet całowałam się ( namiętnie ) z taką sławą i nic. Ktos tu wspominał o tym, ze można sie wygłupiać. Ja kilka razy pozowałam do zdjęcia i nigdy mnie nie sfotografował ! Co zrobic ?

stare 07.04.2004, 08:55   #90
Sutek
Guest

Domyślnie

PAparazzi pstryka gdy "Pozujesz do zdjecia", "popisujesz sie" masz zalamanie nerwowe i jak klikasz na jakas slawe i dajesz pytanie "Robimy popis dla fotografa?". Mnie tez foty robil jak dalem buziaka jednej z fanek

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania