![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
A co ja mam powiedziac mam dopiero 1,5 gwiazdki i zadnej nagrody .!!!!
|
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Ja mialam już wiele nagród. Filmowych, muzycznych, z dziedziny modelingu. To nie jest trudne trzeba mieć tylko wyczucie w tym co się robi. Zazwyczaj dają nagrody jak wszystkie wymagania będą zgodne...
|
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Shaklin's SimPage. Tu jest ten obrazek, po kliknięciu zostjesz gwiazdą (jeśli chcesz)
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Ja chyba wiem jak ja zdobyc pytałam sie tej w dzielnicy Showbiznesu i ona powiedziała,że tą nagrode zdobywa się wtedy kiedy dużo rozmawia sie ze swoimi fanami i trzeba dawać dużo autografów swoim fanom
A mi się wydaje,ze najszybciej sie zdobędzie tę nagrode zapraszając tą osobę do domu wysłuchując fanów itp. Ja nie mam tej nagrody publiczności;( ja mam tylko jedną nagrode Simmy i to wszystko nic więcej tylko jedna nagroda mam 5 gwiazdek i tą nagrode wręczyła mi Marlin Moonroe ![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
zeby zdobyc tom nagrode trzeba mieć przyjaciol; wsrod fanów, ja siem skumplowalam z 5 chyba, bez zadnych luster
![]() |
![]() |
#88 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam jeszcze żadnej nagrody
![]() ![]() ------ Mam pytanie. Kiedy moze cie złapać paparatzi ? Nawet całowałam się ( namiętnie ) z taką sławą i nic. Ktos tu wspominał o tym, ze można sie wygłupiać. Ja kilka razy pozowałam do zdjęcia i nigdy mnie nie sfotografował ! ![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
PAparazzi pstryka gdy "Pozujesz do zdjecia", "popisujesz sie" masz zalamanie nerwowe i jak klikasz na jakas slawe i dajesz pytanie "Robimy popis dla fotografa?". Mnie tez foty robil jak dalem buziaka jednej z fanek
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|