![]() |
#81 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Skoro masz jednak manię "Muszę to mieć! Bo wykituję jak nie będę miała tego dodatku" no to trudno. Ja bym chciała, żeby było coś związanego z kreskówkami xP Jakieś atomówki xD Nie, ale na serio. "The Sims 2: Kreskówkowe życie" xP albo coś z mitami, komedia ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
A ja wam w ogóle powiem, że nie chcę żadnych dodatków takich jak minipacki, i tak tego nie kupuję i uważam że są beznadziejne.
|
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
W sumie racja, bo takie rzeczy możemy pościągać sobie z neta. Ale popatrzmy na to z innej perspektywy: takie mini-packi są bardzo przydatne dla osób, które internetu nie posiadają, albo poprostu wolą nie ryzykować i instalują dodatki tylko te od Maxisa. Wtedy to idealne rozwiązanie - zawsze mają jakieś urozmaicenie a i ryzyka nie ma, że gra się zawiesi bądź skopie na amen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
helena ma racje...w moim przypadku jest tak ze ja w ogóle ostatnio nei sciągam z neta dodatkow ( wczesniej tak - teraz juz nie ) ale mam na plytce dodatki z gazety. bylo kilka wydan własnie z dodatkami do simsow...To mi wystarczy w zupełności
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 15
|
![]()
Minipack z akcesoriami wiejskimi. Mogłaby być też oddzielna nakładka na TS 2 Zwierzaki pozwalająca na hodowlę zwierząt taki jak śwniki, krówki, kórki...
![]() |
#88 |
|
![]()
Ja już nie chcę zestawów z akcesoriami. Chcę The Sims 3
![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 20.08.2008 - 18:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Wrzystko co najlepsze oklepane...więc napisze że zgadzam się z innymi.Ale do The Sims 2 Biznes chciałam mieć telefony komórkowe...ale takie prawdziwe a nie takie dziecinne ja teraz mają,
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Tak będą jeszcze 2 akcesoria. A ja nie mam żadnych wymarzonych akcesorii.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|