|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
O kurczę, Feithan tak mi przypomina Trevora, że no ja nie mogę
![]() ![]() ![]() A co do dziewczyny, zastanawia mnie, jaką przeszłość w sobie skrywa, czemu "Szef" ją pojmał i dlaczego inni ją wykorzystywali. I do czego? Bardzo fajna postać. I śliczna, ale Ty nie masz chyba innych simów xD Widzę, że lubisz Moonlight Falls, kolejną historię w niej zaczynasz, ale nie dziwię się. Też uwielbiam to miasto. Jest chyba najbardziej klimatyczne ![]() Bardzo podobają mi się zdjęcia. Takie mroczne i w ogóle. Chyba lepsze niż w rodzince Lensonów. czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 23
|
![]()
Szkoda, ze tak mało osób komentuje, ale jak wszyscy wiedzą ten dział umarł dawno dawno temu
![]() Jeszcze niedawno grałam w trójkę <chociaż jej nienawidzę z całego serca xD> i najbardziej lubiłam Moolight Falls i Apaloosa Plains. W MF są śliczne domy, prawie każdy mi się podobał. ![]() Feitan bardzo przypomina Trevora, prawie jak brat bliźniak. ![]() ![]() Faktycznie rodzina podobna do twoich Draculów, chociaż im się nic nie równa! ![]() No nic, pokazuj dalej swoje rodziny i nie zrażaj się ilością komentarzy, może w końcu reszte użytkowników forum oświeci i wrócą do tego działu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zdjęcia są baaaardzo ładne.
![]() http://i.imgur.com/Hp2A15c.jpg Czasem widać, że przeróbka jest zbyt mocna (dziwne załamanie kolorów czy biała poświata wokół gałęzi). Mnie również Phantomowie do złudzenia przypominają Draculów. ![]() Sczerze mówiąc, to na powrót mnie zainteresowałaś. :>
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pamiętam, jak strasznie lubiłam czytać o losach twoich simów, gdy nie miałam konta na forum. Najbardziej lubiłam losy Cathi i Natsu.
I nowa historia też mnie zaciekawiła. Bardzo ładne simy, zresztą jak zawsze! ![]() ![]() I zgodzę się z Myrtkiem, że niektóre zdjęcia są takie... filmowe. XD Czekam na ich dalsze losy! ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Do teraz byłam raczej cichą czytelniczką Twojego OJSG, ale postanawiam od dzisiaj komentować poczynania Twoich simów
![]() Simowie jak zwykle bardzo ładni, specyficzni ![]() Zdjęcia są tak mrocznie przerobione... podoba mi się ^^ Czekam na next! ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Witam wszystkim po dość długiej przerwie.
Miałam zamiar pokazywać tu losy mojej rodzinki - Phantom, ale duzo się porobiło i straciłam rodzinę. Nie powiem....próbowałam swoich sił na innym forum, ale sobie darowałam. Chcę powrócić i ożywić troszkę moje kochane forum i tematy. Jednak za dużo mam tu dobrych wspomnień i całą moja historię simową. Stęskniłam się po prostu ![]() Aktualnie studiuję, nie mam roboty,więc czasu mam więcej na grę. Ok pora zacząć trochę ozywić "Opowiadamy jak sobie gramy". ^.^ Od dłuższego czasu gram jedną rodziną, testowałam nowe miasto i jestem z niego bardzo zadowolona - Storybrook County. Przedstawiam wam moją kochana rodzinkę. Rodzina Hewton ( prosze nie kojarzyć z heftaniem ![]() A jak sie zaczęło?... Danny i Natalie poszli razem na studia i zamieszkali w akademiku. Danny na wydział nauki i medycyna, zaś Natalie na zarządzanie. ![]() Przyjazd przyjaciół na studia i pierwsze wrażenie. ![]() Natalie juz znalazła sobie wroga nr 1 ![]() ![]() Granie w ping-ponga przed wykładami. ![]() Natalie zaczęła pracować nad nowym projektem na zajęcia. ![]() Danny też nie próżnował...tylko gdzie on się gapi na tego szkieleta ![]() ![]() Dziewczyna lubiła się uczyć, chociaż nie była kujonką - była za to pracowita i ambitna. ![]() Nie uwierzycie! Dostałem Es-em-esa! ![]() Zbliżał się wieczór i zaczęło się robić chłodno - pora rozpalić trochę atmosferę. ![]() Danny już gotowy do wrzucania probówki do ogniska! Natalie tylko sobie pomylała : "Faceci....". ![]() Fuuuu ale smrodek! Studenci nie maja czasu by sie umyc od nadmiaru nauki ![]() ![]() No dobra....trzeba wziąść w końcu kapiel ![]() ![]() Sąsiadka Dannego - mieszka pokój obok. ![]() Granie w gry podczas przerwy. ![]() Dwójka zgłodniała i odwiedziła kafejkę studencką. ![]() ![]() Natalie ćwiczy swoja charyzmę. ![]() Zaś Danny wkuwał naukowe wiązania. ![]() Chwila relaksu - granie w bilard. ![]() Te rozczarowanie Dannego, że nie udało mu sie nic zdobyc z maszyny. ![]() Zadumany chłopak, któremu EA ucięło rekę ![]() ![]() I znowu wkuwanie do egzaminów xD ![]() Pogaduszki z sąsiadką. ![]() Nie ma to jak polezeć w jacuzzi. ![]() Wspólne sniadanie wczesnego ranka. ![]() Natalie udało sie zdobyc nagrodę - ducha gnoma ![]() ![]() A to ci niespodzianka! Danny odwazył sie wyznać Natalie swoje uczucia do dziewczyny! ![]() Natalie widocznie ucieszyła się z tego powodu, bo tez bardzo lubiła chłopaka. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Wooow super odcinek! Widzę Danny i Natalie będą razem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Cieszę się, że coraz więcej OJSG odżywa/powstaje na forum. Może jeszcze kiedyś będzie tu taki ruch jak dawniej...
![]() Simowie są śliczni. Oboje mi się bardzo spodobali. ![]() ![]() Poza tym robisz ładne fotki i fajnie komentujesz. :3 Czekam na kolejną część! ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziekuję za miłe powitanie i kometarze, nawet nie wiecie jak człowiek się miło potem czuje ^.^
Romantyczne zdjęcie komórką ![]() ![]() Jakby co nikt tego nie widział ![]() ![]() Burza mózgu nad projektem naukowym. ![]() I tadam! Lepsza jakość roślinki! Ale zaciesz... ![]() Teraz trzeba to wszystko zapisaać. ![]() Chłopak miał cos tego dnia pecha, bo maszyna od posiłków ciaglę go oblewała ![]() ![]() Danny próbuje swoich sił na wielkim "czymś" naukowo podobnym. ![]() A tutaj perfidnie jakiś grubas wpchał się w ramiona Dannego, gdy ten chciał ocalic sąsiadkę przed paląca sie frytkownicą ^^" ![]() Studia szybko sie skończyły i trzeba było wracać do domu...Natalie gotuje smaczna kolację. ![]() Patrzcie! Jestem simerfetką! ![]() A tutaj Natalie odkryła skutki uboczne badan naukowych Dannego ![]() ![]() ![]() Nawet bycie wilkołakiem nie przeszkadzało Natalie w kochaniu chłopaka - akceptowała jego inność. ![]() Ranne przytulasy we dwoje. ![]() CDN ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Trochę krótko, ale fajnie.
![]() Danny został wilkołakiem? ![]() ![]() Ostatnie zdjęcie jest urocze. :3
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |