|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
No to jeśli rzeczywiście jakiś post przeoczymy to w czym problem raport wysłać ?
Taki raport jest bardzo szybko przez modów rozpatrzony. Bywa, że modzi się wręcz na takiego rzucają :> Warto!
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Liv : 14.11.2010 - 14:26 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
jak dla mnie ekipa administracyjna jest świetna,nie same ciepłe kluchy tylko ludzie z pazurem,z którymi można się powydurniać i pospamować,ale też pogadać o wszystkim
@down - jacy "inni"?Twoje misie pluszowe się nie liczą
Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 14.11.2010 - 19:44 |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
ale ja nic nie mówie że wy to lenie.Tylko tak napisałam bo inni tak uważają
|
|
#4 |
|
Guest
|
JACY INNI I GDZIE? znow jestem niedoinformowana
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A wg. mnie modzi wykonują swoją pracę na ocenę dostateczną. ( to 3 jakby ktoś nie wiedział
)
|
|
|
#6 |
|
|
piszą tak tylko że za 6 minut już tego nie ma bo modzi to tuszują usuwając
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
Nawiązując do Postu Więc jak nie wiesz to nie mów. A teraz pokaż swoją nienawiść do tego postu i dowal mi! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
To, że usunięty post jest niewidoczny dla użytkowników nie oznacza, że moderatorzy i administratorzy go nie widzą.
Ja zaś nie rozumiem, na co można na tym forum narzekać. Jest przecież porządek, cóż moderatorzy mieliby robić więcej?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ale Ty głupoty gadasz,nołlajfę na tym forum kilka godzin dziennie i nigdy nic takiego nie zauważyłam,usuwanie moich postów owszem,ale innych...
chcesz pospiskować to wejdź na jakieś paranormalne.pl czy coś @down - zapomniałaś o masonerii i Żydach Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.11.2010 - 19:03 |
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
modzi coś tuszują? to efekt spisku Rządu Światowego i Iluminatów. nawet tu sięgają ich nieczyste ręce!
@Chryz: pominęłam też zydokumunę, satanistów, cyklistów, gejów i feministki, armię USA, muzułmanów, BigPharmę i paru innych ale nie chciałam rozwlekac posta, rozumiesz...
Ostatnio edytowane przez Rocket : 16.11.2010 - 19:17 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|