|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Miyoki to może postaraj się, żeby się zakochali (takie czerwone serce żeby było xd). A jak nie ma, to użyj na chwilke kodu
![]() TestingCheatsEnabled true, trzymasz Shift i lewym przyciskiem klikasz na aktywnego Sima (obojętnie czy Sim, czy Simka), dajesz żeby zmienić cechy (nie pamiętam jak to się nazywało ;d) i jedną cechę na chwilę usuwasz, dajesz flirciarz/flirciara.Później dajesz to specjalne->(coś związane z tą cechą)->i dajesz flirt itp. aż w końcu pojawi się żeby byli ze sobą ;] . I możesz teraz z powrotem dać tą samą cechę ^^ |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 12
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ale skoro Braven napisał, że ma naprawiony laptop, to raczej znalazł taśmę...A żeby odda laptopa, to może tak jak z rzeczami skradzionymi ? Klikacie na waszą skrzynkę i dajecie zwróć przedmiot i wybieracie laptopa ?
A taśma to nie wiem skąd wziąć... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Właśnie chodzi o to, że mając zepsuty laptop w ekwipunku da się go naprawić klikając na niego i wybierając opcję "Napraw" tak jak z innymi rzeczami w domu. Problem zaczyna się w momencie kiedy idę go oddać (mając go naprawionego w ekwipunku) - klikając na simie, który zlecił zadanie widzę opcję "Oddaj laptop", ale jest ona nieaktywna - kiedy na nią kliknę pojawia się napis: "Nie masz wszystkich wymaganych rzeczy w ekwipunku żeby ukończyć to zadanie", czy jakoś tak, a tymczasem naprawiony laptop siedzi sobie w ekwipunku mojego sima. Zaczynam podejrzewać, że jest to zwykły błąd w grze, bo grałem już dosyć długo, googlowałem ile mogłem, moja dziewczyna też gra i nigdy taśmy klejącej nigdzie nikt nie widział:/
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
gdzie jest ta ŻycioRoślina i drzewko pieniędzy i jak sie szybko gotowania nauczyc?
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Gotowania możesz nauczyć się oglądając TV albo iść do paku iciągle grilla robć. Ja co niedzile mam takie spotkania że 5 potraw na grilu zrobić musze i mi za to ckase dają. ;p
A ja mam jeszce pytanie: przepraszam jeżeli już było, ale tego jest 96 stron xD Nieiwem nic na temaat ogrodnictwa w tej grzer ;/ Gdzoie się to szkoli i cZY wgl sie szkoli, gdzie sie kupuje nasiona i jak się je znajduje. I wszystko o ogrodnictwie w sims 3 Ostatnio edytowane przez madusiaX : 14.06.2009 - 21:38 |
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Czy są trojaczki w tej grze i czy już ktoś miał ? Bo w cechach charakteru za punktt jest : wzmożona płodnosc i tam jest napisane że mogą być częsciej bliźniaki albo i nawet trojaczki |
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
.
|
|