![]() |
#932 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Dam do tego tematu, bo tu się więcej osób udziela:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ok, dzięki tzn. drzewko pieniężne i życiodajną roślinę znajdę jako nasiona, a z prośbą chodzi Ci o okazję? Tj. żeby zanieść innej simce warzywa i ona ma mi za to zapłacić, bo cuś nie kumato u mnie.
![]() Edit: Odpowie ktoś na pytanie do omnirośliny? Proszę ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Łezka : 14.06.2009 - 19:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Guest
|
![]()
tak, o okazje...sprzedawca ze sklepu poprosi.
Omnirosline karmie i nic...tej jednej mi brakuje a zyciowe pragnienie jak widac na obrazku spelnione ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez okruszek : 14.06.2009 - 19:33 |
![]() |
![]() |
#935 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miyoki to może postaraj się, żeby się zakochali (takie czerwone serce żeby było xd). A jak nie ma, to użyj na chwilke kodu
![]() TestingCheatsEnabled true, trzymasz Shift i lewym przyciskiem klikasz na aktywnego Sima (obojętnie czy Sim, czy Simka), dajesz żeby zmienić cechy (nie pamiętam jak to się nazywało ;d) i jedną cechę na chwilę usuwasz, dajesz flirciarz/flirciara.Później dajesz to specjalne->(coś związane z tą cechą)->i dajesz flirt itp. aż w końcu pojawi się żeby byli ze sobą ;] . I możesz teraz z powrotem dać tą samą cechę ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tez to potrzebuje wiedziec...wie ktos ? |
|
![]() |
![]() |
#937 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale skoro Braven napisał, że ma naprawiony laptop, to raczej znalazł taśmę...A żeby odda laptopa, to może tak jak z rzeczami skradzionymi ? Klikacie na waszą skrzynkę i dajecie zwróć przedmiot i wybieracie laptopa ?
A taśma to nie wiem skąd wziąć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Guest
|
![]()
gdzie jest ta ŻycioRoślina i drzewko pieniędzy i jak sie szybko gotowania nauczyc?
|
![]() |
![]() |
#939 |
Guest
|
![]()
Gotowania możesz nauczyć się oglądając TV albo iść do paku iciągle grilla robć. Ja co niedzile mam takie spotkania że 5 potraw na grilu zrobić musze i mi za to ckase dają. ;p
A ja mam jeszce pytanie: przepraszam jeżeli już było, ale tego jest 96 stron xD Nieiwem nic na temaat ogrodnictwa w tej grzer ;/ Gdzoie się to szkoli i cZY wgl sie szkoli, gdzie sie kupuje nasiona i jak się je znajduje. I wszystko o ogrodnictwie w sims 3 Ostatnio edytowane przez madusiaX : 14.06.2009 - 20:38 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|