|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
| Trójkę |
|
1 | 5.26% |
| Czwórkę |
|
4 | 21.05% |
| Adopcja |
|
3 | 15.79% |
| Wyzwanie ile się tylko da |
|
11 | 57.89% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#951 |
|
Reputacja: 10
|
Rodzinka bardzo fajna, czyta się przyjemnie
Muszę się z jednym faktem zgodzić, że... Mam to samo zdanie na ten temat Nie mogę się doczekać już następnej części I tego, kiedy mi simy dadzą posłuszeństwo...
|
|
|
|
|
#952 |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Jacy oni są słodcy!
Zwłaszcza Hanny i Mindy. Fajnie razem odrabiały lekcje. ![]() Co do Mindy i jej młodszych kolegów, to trochę głupio wyglądają takie przyjaźnie po zmianie grupy wiekowej przez jednego sima... xD
|
|
|
#953 |
|
|
Ładne zdjęcia, uwielbiam wodne zabawy
|
|
|
|
|
|
#954 |
|
|
Ryan dorosnal i stal sie dzieckiem szkolnym - pierwsza mina podczas gry w szachy ![]() ![]() ![]() Z tematów - miny Danny'ego xD ![]() Sprzatanie po sniadanku. ![]() Jelonek - niewgrany i wgrany ;p ![]() ![]() Lekcja wychowania przy stole xD Tatusiek sie zapomnial ![]() ![]() Mindy nie chciala byc gorsza, a Hanny zasypia.. ![]() Uuuuuwielbiam nalesniki ![]() ![]() Odpalimy sobie petardy na festiwalu ![]() ![]() Ryan wolal zjesc sobie loda z maszyny ^^ ![]() Danny zas preferowal opalic sie troszke. ![]() Zabawa w rzucanie pilek do koszy, Hanny byla niepokonana. ![]() ![]() Danny i Natalie, wiekowo juz starsi, ale milosc dalej ta sama. ![]() Z tematów - miny Mindy. ![]() Ryan chyba chcial klepnac mame w tylek xD... ![]() Poobiednia drzemka wilkolakow :3 ![]() Danny probuje naprawic zepsuta jacuzzi. ![]() Ryanowi cos nie udaje sie wygrac w grze...ale udalo mu sie wkoncu. ![]() ![]() A Hanny spodobala sie gra w kosza i teraz codziennie trenuje ![]() ![]() CDN |
|
|
|
|
|
#955 |
|
|
Jejaaaa, ale Ryan ma delikatną urodę! Oj będzie łamał kobiece serca jak dorośnie, tak coś czuję
![]() Oglądam twoje wszystkie zdjęcia jak tylko wstawisz, choć może nie widać tego po komentarzach. Jednak ja zawsze uwielbiałam oglądać twoje fotki z gry. Aż mi zatęskniło się za grą... :> Jeszcze wrócę to któregoś wcześniejszego odcinka (nie wiem którego, bo straciłam już rachubę. ).Jak miło zobaczyć stare twarze! Tony Charla i nie wiem czy gdzieś tam nie mignął mi Kise (albo ktoś baaardzo podobny). W każdym razie fajnie, że twoje stare simy nie umarły i żyją swoim własnym życiem.Miło popatrzeć, naprawdę fajnie tu u ciebie. Będę dalej zaglądać
|
|
|
|
|
|
#956 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Ale śpiochy z tych wilkołaków
![]() Zgadzam się, że Ryan z pewnością wyrośnie na przystojniaka. Ma ku temu zadatki ![]() Widzę, że Hanny ma talent do koszykówki. Czyżby kłaniała się kariera sportowca? ![]() Eh.. Simy robią świetne miny, można się uśmiać xD Czekam na więcej
|
|
|
|
#957 |
|
Reputacja: 12
|
Ja także się zgadzam co do Ryana
Bardzo podobają mi się jego oczy. Miny twoich simów mnie rozbrajają, a najbardziej to Mindy xd |
|
|
|
|
|
#958 |
|
|
Zdjęcia na których Mindy i Danny są razem, wyglądają ekstra
Coś mi się wydaje, że Ryan nie będzie mógł się odpędzić od dziewczyn.. Dziwi mnie tylko, że ani Hanny, ani Mindy nie mają jeszcze żadnych adoratorów
|
|
|
|
|
|
#959 |
|
|
Dzieki za komentarze
) Nie martwcie sie...znajda sie drugie polowki dla moich dziewczynek...i Ryana xDMindy coraz ladniejsze prace malowala na scianach ![]() ![]() Hanny dalej cwiczyla gre w kosza....raz szlo dobrze, a raz okropnie. ![]() Natalie i Ryan ![]() ![]() Spiewajaca Hanny ![]() ![]() No i nadszedl czas na jej urodzinki... ![]() ![]() I juz po zmianie wygladu - Hanny miala chetke na farbowanie wlosow, moze kiedys wroci do naturalnych xD ![]() Od razu wziela sie za rozwiazywanie testu na studia. ![]() Dziewczyna postanowila, ze bedzie studiowac na wydziale sportowym. ![]() Rodzinka idzie gęsiego po dyplom ukonczenia szkoly Hanny. ![]() ![]() Hanny musi dbac o forme, bo wyjazd na studia tuz tuz... ![]() ...zas jej siostra zrzedzi na matematykow xD ![]() Te reakcje simow na zlodzieja.....O.o ![]() Palące sie jacuzzi.....(?) ![]() Natalie zamiast przejmowac sie pozarem, byla smutna z powodu gry w klasy xd ![]() Nie wiedzac czemu nagle Danny umarl Smierc przyszla po niego i zabrala biednego zalozyciela rodziny.![]() ![]() ![]() ![]() ...a potem jakby nigdy nic poszedl wyczyscic kuchnie Hewtonow O.O ![]() Ryan najbardziej przezywal smierc ojca. ![]() Natalie probuje przekonac dzina, by ten wskrzesil jej malzonka, ale ten byl cwany i chcial mase pieniedzy.....okropienstwo;/ ![]() CDN |
|
|
|
|
|
#960 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Ojej, Danny...
Wygląda na to, że prąd go popieścił w jacuzzi.. Mam nadzieję, że dżin spuści nieco z ceny i go wskrzesi ![]() A podczas gdy Danny walczył z ogniem, za Hanny ciągnął się smrodek Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że dziewczyna wróci do swojego naturalnego koloru włosów, bo był świetny ![]() Czekam na relacje z jej pobytu na studiach
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 45 (0 użytkownik(ów) i 45 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|