|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#941 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hanny taka dobra w łowieniu, a jeszcze nie wyłowiła sobie faceta?
![]() Też jestem ciekawa, czy Ryan okaże się wilczkiem.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hanny jak zwykle śliczna... do twarzy jej w tej sukience
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
|
![]()
Nie gram czesto, tylko te zdjecia mam zalegle ;D
Aktualnie Hanny jest juz ml.dorosla i znalazla se chlopaka i mieszkaja razem - juz im slub planuje xD Ok, kolejne fotki - chcieliscie wiedziec co z Ryan'em - prosze bardzo ![]() Maly Ryan dorosl i stal sie slicznym malym chlopcem - odziedziczyl urode po mamusi, a oczy ma po tacie i nie jest wilkolakiem ![]() ![]() ![]() ![]() Ugaaabugaa! ![]() Mindy odwiedzila kolezanke z klasy w jej domu ![]() ![]() Kolezanka okazala sie Charla z rodziny Draculow xD ![]() A tutaj spotkanie z tata Charli, stary dobry Tony ![]() ![]() Maly Ryan spiacy w lozeczku ![]() ![]() Hanny dba o swoje ladne zabki. ![]() Chceś mojom kaskee? ![]() Spacerek po okolicach. ![]() Nauka chodzenia malego brzdaca. ![]() Nastolatka zajmowala sie bratem, gdy rodzice tanczyli sobie wesolo xD ![]() Danny przylaczyl sie do corki i poszli razem wedkowac....na cmentarzu. ![]() A tutaj juz przed domem - zrobilam mala parcele ze stawem ![]() ![]() A oto piekne rybki ![]() ![]() ![]() Hanny z malym Ryan'em ![]() ![]() Nastolatka zapisala sie wkoncu na dodatkowe zajecia w szkole. ![]() I urodzinki Mindy - wreszcie! ![]() Mindy jako czlowiek...i jako wilkolak, jeszcze przed zmiana wygladu xD ![]() ![]() ![]() Tatko tez nie byl gorszy - biega sobie na festiwalu po arenie dla wrotek. ![]() Jedzenie hot-dogow czas start! ( a w tle rodzina Hiwatarich, jeszcze z starego zapisu ![]() ![]() ![]() Niestety Mindy przegrala z kretesem xD ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
|
![]()
Ojaaa, Ryan jako jedyny z dzieci jest rudy
![]() ![]() Trochę szkoda, że jest "normalny" ... ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
|
![]()
Ale Mindy to ślicznotka! W tej fryzurze wygląda tak słodko i niewinnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ryan jest prześliczny!
![]() ![]() Wreszcie Mindy jest nastolatką. ;D Śliczna. ![]()
![]() |
#947 |
|
![]()
Ryan jest super! Właśnie czytam książkę, w której rudych uważa się za 'pocałowanych przez ogień' a kolor ich włosów ma przynosić szczęście przez całe życie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
|
![]()
No przyznam sie wam, ze z Ryan'a jestem bardzo zadowolona....ale to zobaczycie pozniej ;D
Kolejne fotki z gry: Hewtonowie zostali zaproszeni na przyjecie, gdzie moga skorzystac z pieknej pogody i basenu sasiadow. ![]() Mindy dobrze sie dogaduje ze swoimi kolegami jeszcze sprzed zmiany wieku. ![]() Rodzice odpoczywaja, Hanny zas uczy sie nurkowac. ![]() ![]() ![]() ![]() Mindy woli sie poopalac ![]() ![]() Sweet focia xD ![]() Uuuuuuwielbiam to zdjecie ![]() ![]() Te miny przy rozwiazywaniu testu na studia ![]() ![]() No i zaczail sie w nocy zlodziejaszek ;/ ale dostal w dupsko *,..,* ![]() Ryan odkryl w sobie dusze muzyka ;D ![]() ![]() Mindy nie lubila wczesnie wstawac, byla wielkim spiochem. ![]() Probuje swoich sil w rzezbiarstwie. ![]() Zas jej starsza siostra odkrywa nowe wyspy ;] ![]() Rodzinny wypad na plaze ![]() ![]() ![]() ![]() Natalie bawi sie na ladzie z malym Ryankiem. ![]() ![]() Kiedy mama sie opala braciszkiem zajmuje sie Mindy. ![]() Zabawy w piachu jupiii! ![]() Kiedy dom jest cichy i pusty Natalie odpreza sie w lozku ze swoimi ksiazkami. ![]() Mindy bardzo dobrze radzila sobie z malowidlami ulicznymi...tylko ciekawe czy ja zlapia ;p ![]() Czytamy ksiazki dzieciom xD ![]() Przytulasy moich zalozycieli ![]() ![]() A Hanny zaczela cwiczyc swoja kondycje. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
|
![]()
Mindy przypomina mi Layle z Winx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Kise, Tony, Charla... Aż mi się zatęskniło za Draculami
![]() A Ryan jaki przesłooodki ![]() ![]() ![]() Mindy ma świetną fryzurę ![]() ![]() Tatko na rodzinnym zdjęciu mnie rozwalił ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|