![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję, że ktoś zrozumie o co mi chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Masz problem... Tego się nie otwiera, tylko wkłada do Download! Przy otwieraniuwybrałaś, żeby ZAWSZE się otwierało w paincie! Nie wiem jak to odwrócić!
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jak masz plik, ktory sciagnelas klikasz prawym przyciskiem myszy (prawy, to nie lewy), jak otworzy Ci sie menu poszukaj opcji "otworz za pomoca" i tam z listy programow zaznacz winrara, winzipa czy jakikolwiek program archiwujacy pliki, ktory posiadasz |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Możesz spróbować to odwrócić w ten sposób" Klikasz na Mój Komputer i dajesz na "eksploruj". Potem klikasz na dowolny dysk (C lub D) U góry masz zakładki i klikasz na "narzędzia" i dajesz na "opcje folderów" kolejna zakładka "typy plików" czekasz aż w białym oknie wczytają się te pliki, potem szukasz plik o nazwie "RAR" ,zaznaczasz go i klikasz na "usuń"(opcja pod tym oknem) i gotowe. A następnym razem, jak chcesz otworzyć jakiś plik i wybierasz program z listy, to pod tym okienkiem jest biały kwadracik z ptaszkiem a obok napis "zawsze używaj tego programy do otwarcia tego typu plików", to koniecznie musisz odznaczyć (odptaszkować) tę opcję. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jesteście super!!! Dzięki, przez to świństwo wszystkie fajne rzeczy mi nie działały. Jeszcze raz dzięki!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Problem... | mla99 | The Sims 1: Rozszerzenia | 12 | 03.07.2004 07:04 |