![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie znalazłam takiego tematu, więc zakładam. Problem jak w nagłówku. Czy istnieje możliwość, żeby emeryt odmłodził się i stał z powrotem dorosłym?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mozna odmładzać simsow jak są 'DOROSLI' pijąc eliksir młodosci z nagrod aspiracji wtedy sim sie nie starzeje tak szybko,a jak bys to zastosowala na EMERYTACH to Ci klika dni odmlodnieje ale nie zmieni wygladu ... takich metod w The Sims 2 raczej nie ma.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Musisz sciągnąć hacka
http://www.insimenator.net/viewforum...23740f22684ad2 Wybierz ten, który Ci pasuje. W Zalez ności czy masz, czy też nie masz dodatku. W grze będzie wygladać jak maszyna z nagrod zawodowych. Będzie tam opcja Select Age i wybierasz, która Ci pasuje. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest kod choć nie wiem czy występuje tylko w TS2 na studiach. Otóż: wciskasz ctrl+shft+c w okienko, które pojawi się wpisujesz "boolProp testingCheatsEnabled true" zaznaczasz sima-emeryta, który ma się odmłodzić; klikasz następnie na niego z shiftem wybierasz opcję "Set Age Young Adult". Sim-emeryt zmienia się w dorosłego. Jak zrobić z emeryta dziecko to nie wiem.
Podobno kod ten wywołuje błędy (ja nie zauważyłem) więc można go po wszystkim wyłączyć "boolProp testingCheatsEnabled false". Pzd |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Co do kodu - dzięki - ale właśnie niestety nie posiadam TS2 :NS i taka opcja odpada. Spróbowałam pobrać ten programik ze stronki. Nie chce mi się na razie wchodzić i sprawdzać czy działa, ale później wejdę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Poprawka, nie zmienia się w dorosłego, tylko w młodego dorosłego.
![]() Można też pokombinować w cudownym SimPE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() --------------------------------------------- Wiem, że jestem nie kumata, ale co poradzę, że tylko tloske znam anglika ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja bym miala jeszcze jedna propozycje, ale pewna nie jestem
ten duzy obraz do poziomu aspiracji, nauki i wszystkiego, tam jest taka opcja age to left, cos takiego, moze z tym pokobinuj |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Niestety. Spróbowałam pobrać wszystkie dodatki naraz (chociaż może niektóre gryzą się ze sobą :\) i nic z tego nie wyszło. Pomysł z aspiracją też nie wypalił. I tak dzięki za pomoc
![]() ![]() To na górze to poprzednia wersja. Zgadnijcie co się stało? Tak, wchodzę w simsy, klikam na podłogę, a tam opcja Spawn... klikam a tam nazwa tego czegoś co pobrałam ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 14.07.2005 - 14:57 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|