![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ja używałem : Milkshape (albo inny program 3d) SimPe Mesh Tool UVmaper + czas,cierpliwość i umiejetnośc posługiwania sie programem 3d" Może nie zaczynaj od razu od meshy, tylko spróbuj przekolorować jakieś skiny (Chyba, że już to robisz i jesteś naprawdę dobra) Życzę powodzenia. Anetta |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cornelia ,takiego czegoś jeszcze nie widziałam
![]() ![]() -Czy jest ktoś ,kto mógłby mi wyjaśnić tą część z UVMapperem ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Uv mapper nałatwiej 0_0 otwierasz w nij porejkt obiektu (joz gotowy),dajesz "new map" i zaznaczasz w jakim kształcie jest obiekt (kwadrat,koło itd) i później zapisujesz tą mape jako obiekt który potem wczytujesz w meshtoll.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Aha,sprobuje
![]() Wielkie dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Właśnie z UVmapperem było najmniej kłopotów.Gorzej mi był o z simPe ;p
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Noo potwierdzam Snake
![]() Niech ktoś wreszcie zrobi jakiś prościutki programik do meshów,wraz z tym całym 3D,Mapą i funkcjami :1smutny: bo inaczej to nie wiem co zrobie ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jaki programik??Chesz zeby ktos połączył wszystko w 1??jak tak to se jeszcze poczekasz pare lat
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No cóż,wszystko jest możliwe...to niech ktoś chociaż ułatwi te tworzenie w SimPE w części końcowej.... ;(
No cóż,,bede musiala sobie odpuscic projektowanie.... ![]() Ostatnio edytowane przez Darkviolet : 26.07.2005 - 20:30 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|