![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Świetny!
10/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No nieźle. Na początek tak: nie podoba mi się to, że jest na zewnątrz taki leśny klimacik i zaraz od razu, za domem plaża, lato...To jakby "przejście" mogłoby być bardziej umm...delikatne (dziwnie brzmi, ale nie umiem tego lepiej sformułować
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ślicznie
![]() tylko niektóre rzeczy mi nie pasują jak zrobiłeś tą plażę ? może zarzucisz shop liste ![]() 8/10 @puppet. a białym to się już nie dało? Ostatnio edytowane przez puppet : 30.07.2007 - 12:57 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no lepiej ... ,ALE widze ,że masz problem z wystrojem wnętrz, mianowicie dobierasz meble tak jak były w zestawach do pobrania...a to jest nudne...
Ogólnie bardzo ładne dodatki...ta plaża jest świetna, ale po co tyle tych krzaków? mogłeś się ograniczyć do palm i ewentualnie jakiś kolorowych kwiatów. Jest przyzwoicie a to i tak już sukces. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie mam problemów z wystrojem wnętrz... Akurat ten dom taki miał być... bo miał się podobać głównie oglądającym... Gdy odszedłem od standardów w domie Kogel-mogel... Juz było źle...
A jeszcze jedno... dlaczego tyle roślinności?? Po pierwsze zawsze są wysokie drzewa przed plaża... a po drugie... potrzebowałem czym zakryć brzydką linię piasek-trawa... |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba.
Dom jest duży, ma przestronne wnętrza, nowocześnie umeblowane. Przyjemnie się ogląda zdjęcia. Pomysł na plaże ![]() Ech, widać że trochę się nadłubałeś przy budowaniu, tego domu. Hobby czasochłonne. Warto było bo Ja tam, mam radochę z oglądania obrazków. Jedna rzecz mi nie pasuje, ta różowa limuzyna. Ja jakbym chciała pokazać wysoki status majątkowy, państwa tego domu, to użyłabym samochodów z tej strony http://www.stormpages.com/simulationsims/cars.html Bardzo ładne ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny
9/10 pozdrowionka |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Gdyby nie było Simów na jednym zdjęciu czułabym się jak "w" Sims 2
![]() Śliczny, a ta plaża... ![]() 10/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A czemu mi się zdjęcia nie wyświetlają ?
![]() Ok, już jest ;D Dom mi się bardzo podoba ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 13.07.2007 - 11:55 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|