![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest to mój pierwszy domek na forum,dlatego proszę o szczere ocenki
![]() ![]() To czekam na ocenki ![]()
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:20 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom stoi na samym środku parceli, nie ma żadnej dróżki ani chodnik. Nic. Tak samo z kwiatkami, drzewkami i krzewami. Mogłaś coś dać, a nie dwie palmy na krzyż. (czy tam jedna) W środku jest strasznie pusto. Szczególnie ten pokój główny. (?)
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie Jest Zły,Ale Widze że Zainponowały Cie Domy Ulmille'a
Pozdr. ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dom wygląda jakby był tworzony w pośpiechu i niedokończony. Elewacja zewnętrzna szarobiało-betonowa i jakaś taka...smutna. Brak nawet ścieżki do drzwi frontowych, nie wspominając o jakichkolwiek elementach ozdobnych typu ogrodzenie, czy jakaś roślinka. Wnętrze niestety równie smutne i zimne, salon przypomina lodowisko - dlaczego jest umeblowany tylko w kątach, a na środku tyle pustej przestrzeni? Wrażenie braku przytulności i zimna zwiększa dodatkowo lustrzana podłoga wszechobecna w całym domu, biało-kamienne ściany (przeplecione brązową tapetą) i brak jakichkolwiek zasłon czy żaluzji w tych olbrzymich oknach - wieczorem z ulicy widać wnętrze domu jak na dłoni. Moja rada - popracuj trochę nad zagospodarowaniem przestrzeni (albo buduj mniejsze pomieszczenia) i dodatkami dekoracyjnymi. Patrząc na Twoją pracę wyobrażam sobie, co chciałaś pokazać - i pomysł miałaś całkiem dobry, tylko wykonanie wymaga dopracowania i przemyślenia szczegółów. Jak na pierwszy dom - nie jest tragicznie. 4/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Coście się tak wszyscy uparli na klockowate bryły z płaskim,jakby ściętym dachem? Pokombinuj z półściankami,sceną z WB,wystającymi ścianami z boku czy dwuspadowym ddachem o niskim kącie nachylenia podpartym kolumienkami-będzie o niebo lepiej
![]() Otóż dach i ogólny wygląd bryły jest moim zdaniem fatalny.Zresztą ogród też-taki bez składu i ładu,ale ja też takie na początku budowałam ![]() Elewacja...ponura,zimna,bez życia czy jakiegoś ciekawego akcentu... Natomiast we wnętrzach też mogłaś bardziej się postarać.Osobiście nie przepadam za nowoczesnym,surowym stylem,ale o gustach się nie dyskutuje ![]() Wiesz,elewacja powinna zgrywać się mniej-więcej kolorystyką z wnętrzami,a tu wnętrza (oprócz lodowatej sypialni,która przypomina mi kostnicę...),są w kolorach rązu,a elewacja-szara. Popracuj trochę nad tym ![]() Mam nadzieję,że Cę nie uraziłam,ale pisałam,co myślę-szczerze ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No więc tak bardzo mi się niepodoba bryła domu jest okropna nielubię nowoczesnych brył !!! Wnętrze bardzo puste okładziny na ścianach to poplątanie z pomieszaniem salon od kuchni mogłaś odzielić jakąś ścianą lub pół-ścianką.
Ogródek yyy czy tu wogłóle jest ogródek. Zastanawia mnie ta drabinka "w basenie" Ocena 4/10 o.O |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kubuss Wogóle Pisze Się Przez ó Zamknięte A Nie Otwarte A Co Domu To Oceniałam
Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Origáme : 15.03.2008 - 22:22 |
![]() |
#8 |
|
![]()
a właśnie że wogóle pisze się przez "ó" zobacz sobie w Microsoft Word
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Sorki, ale debile z Was. Żal mi patrzeć na siedmiolatki, które pokazują światu swą inteligencję. Slowo, o które chodzi, pisze się tak: w ogóle Ostatnio edytowane przez Karooola :* : 01.01.2008 - 19:03 |
||
![]() |
#10 |
|
![]()
dobrze karooola :* ale fakt że się pisze przez "ó"
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |