|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W domie ,który chcę wam teraz zaprezentowac mieszka rodzina STOKROTKA
![]() ![]() ................. A wiec Dominika kazala Ciebie pozdrowić i podziekować za obejrzenie jej Małego Gniazdka ![]() ................... Prosze o oceny ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:32 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Uf.. Wreszcie pierwsza!
Więc tak. Większość zdjęc jest bardzo małych, trudno się dobrze przypatrzyć. Podoba mi się jednak dom, tylko nie wiem co drabina robi w gabinecie, a może to jakiś dodatek do tego biurka? Heeh...Mi się podoba ![]() ![]() Pzdr. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hihi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Uff
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Małe to w tym gniazdku napewno są zdjęcia... Bryła to zwykły kwadrat z niewielką dobudówką. Śnieg idealnie zakrył ogród, wiadać tylko drzewa. Z zewnątrz mi się nie podoba. Wewnątrz z tego co widzę (a widzę niewiele przez malutkie zdięcia) nie jest źle. Jest poprostu ... zwyczajnie. Pomieszanie w poplątaniem.Po obajrzeniu (a musiałam naprawdę wysilić oczy) łazienki i gabineciku zrobiło mi się zimno. Brrr... 6/10
Edit: O! przepraszam post pisałam gdy zdięcia były jeszcze miniaturowe. ![]() Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 20.03.2008 - 13:27 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
spoxik
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
spox xD nie chcialam abys zmieniala oceny ..xD
wiem .. sypialnia jest porażką xD heehe ..;p musze ją zmienic xD ... |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek daje 9,9/10 odjęłam za tą drabinkę ale ogółem domek wporzo. bardzo lubię kolor zielony. a może dała byś go do ściągnięcia???
_____________________ Ona zakochana bez granic...A on? |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ludzie xd haloo xD ta drabina przy tym tam była xD ehhe ;p ale i tak dzieki olka1995 za śliczną ocene xd a do sciganiecia nie dam xD hehe ;p
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnątrz niewiele pokazuje, ale podoba mi się. W środku czuć ciepło. W gabinecie ta drabina bardzo fajnie wygląda
![]() ![]() Ocena: 8/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|