![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie.
Do domu, który prezentuję tym razem, przyłożyłam się bardziej niż do poprzedniego. Tak jak poprzedni jest złożony z dodatków z internetu. Chyba nie mam nic więcej do dodania, zapraszam do oglądania. Dom z zewnątrz, ogród, ganek i przedpokój widoczny przez szklane drzwi. Jak poprzednio proszę o uzasadnione oceny i wskazówki. Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:49 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładnie.Nie podaoba mi się ten ciąg drzew i co to za dół obok domu ? A po za tym jest wszystko ok. 8,5/10
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła całkiem całkiem, szkoda tylko, że poszedłeś na całość z tą zielenią. Komin koniecznie do poprawy, zielony nie prezentuje się zbyt dobrze.
Wnętrze domu jest dość schludne. Choć trochę za ciemne - brak oświetlenia (bardzo poważny błąd) Nie podobają mi się w salonie okładziny ścienne z podłogowymi. Zbyt się zlewają. Pomysł z kominkiem również nie za bardzo przypadł mi do gustu. Kuchnia jest perfekcyjna ;] Łazienka natomiast zbyt ciemnia a wystarczyło by ja TYLKO oświetlić. |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo ładny dom .
Ciekawa a zarówno prosta bryła o ładnej kolorystyce Ogród ładny tylko drażni mnie ten rząd sztucznie wyglądających krzaczków , lepiej była zachować odstęp 2 kratek między każdym krzakiem wyglądało by bardziej estetycznie. Wnętrze jest bardzo ładne podoba mi sie połączenie koloru zielonego i tej cegły w salonie. Jedynie w łazience jest za ciemno przydało by się dobre oświetlenie albo zmienienie kolory ściany czy podłogi na jaśniejszy. Bardzo ładny jest dom i czekam z niecierpliwością na następne Ocena 9\10 Pozdrawiam
#5 |
Guest
|
![]()
omg to jest boskie, chociaż w sypialni troszkę za pusto. 10/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek ..../ Nie podobają mi się te drzewa ale to tylko szczegół
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na zewnatrz nie za bardzo, ale w srodku super zwlaszcza kuchnia i jadalnia 10/10
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny, bez zastrzeżeń.Nie podobają mi się jedynie te drzewa.
6/10 (-1 punkt za drzewa) |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Tyle tylko, że mi łazienka się totalnie nie podoba. Z bryłą domu faktycznie coś jest nie tak jak powinno. |
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest bardzo ładny, podoba mi się. Bryła jest w porządku, choć niczym nie zachwyca. Mam wrażenie, że czegoś jej brakuje, ale nie mogę powiedzieć, że jest zła- 8,5/10.
Wnętrze- też ładne. Nie podoba mi się tylko ta szara komoda w przedpokoju, czy gdzie tam ona stoi, bo nie bardzo mogłem dostrzec. Poza tym w sypialni trochę pusto i skromnie, a łazienka w ogóle nie przypadła mi do gustu. Jest jakaś taka bez pomysłu. Natomiast kuchnia - to zupełnie inna bajka! Efekt przepiękny, sam chciałbym posiadać takie dodatki i tak pięknie je skomponować. Nic dodać nic ująć. Salonik też przepiękny i taki żywy, gustowny. W jadalni przemyślałbym jeszcze pomysł z tymi cegiełkami, ale co się komu podoba... Za wnętrze ogółem 7/10- odejmuję za tą łazienkę i sypialnię. Wart pochwały jest również ogród. Mnie się podoba. Fajne drzewka, chociaż może całość jest zbyt liniowa i schematyczna. 9/10. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|