Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.06.2008, 16:26   #1
Michele
Guest

Domyślnie Dom Kruka [BRAK ZDJĘĆ]

Witam ponownie.
Do domu, który prezentuję tym razem, przyłożyłam się bardziej niż do poprzedniego. Tak jak poprzedni jest złożony z dodatków z internetu. Chyba nie mam nic więcej do dodania, zapraszam do oglądania.

Dom z zewnątrz, ogród, ganek i przedpokój widoczny przez szklane drzwi.

Jak poprzednio proszę o uzasadnione oceny i wskazówki.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:49

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.06.2008, 17:14   #2
Litka333
Guest

Domyślnie Odp: Dom Kruka

Ładnie.Nie podaoba mi się ten ciąg drzew i co to za dół obok domu ? A po za tym jest wszystko ok. 8,5/10

stare 21.06.2008, 17:39   #3
Ruika
Guest

Bryła całkiem całkiem, szkoda tylko, że poszedłeś na całość z tą zielenią. Komin koniecznie do poprawy, zielony nie prezentuje się zbyt dobrze.
Wnętrze domu jest dość schludne. Choć trochę za ciemne - brak oświetlenia (bardzo poważny błąd)
Nie podobają mi się w salonie okładziny ścienne z podłogowymi. Zbyt się zlewają. Pomysł z kominkiem również nie za bardzo przypadł mi do gustu.
Kuchnia jest perfekcyjna ;] Łazienka natomiast zbyt ciemnia a wystarczyło by ja TYLKO oświetlić.

stare 21.06.2008, 17:40   #4
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Bardzo ładny dom .
Ciekawa a zarówno prosta bryła o ładnej kolorystyce
Ogród ładny tylko drażni mnie ten rząd sztucznie wyglądających krzaczków , lepiej była zachować odstęp 2 kratek między każdym krzakiem wyglądało by bardziej estetycznie.
Wnętrze jest bardzo ładne podoba mi sie połączenie koloru zielonego i tej cegły w salonie.
Jedynie w łazience jest za ciemno przydało by się dobre oświetlenie albo zmienienie kolory ściany czy podłogi na jaśniejszy.
Bardzo ładny jest dom i czekam z niecierpliwością na następne
Ocena 9\10
Pozdrawiam
Wielebny jest offline  
stare 21.06.2008, 18:07   #5
ZuuZaa
Guest

omg to jest boskie, chociaż w sypialni troszkę za pusto. 10/10

stare 21.06.2008, 18:09   #6
Nikol112
Guest

Bardzo ładny domek ..../ Nie podobają mi się te drzewa ale to tylko szczegół

stare 21.06.2008, 18:36   #7
Edytka
Guest

Na zewnatrz nie za bardzo, ale w srodku super zwlaszcza kuchnia i jadalnia 10/10

stare 21.06.2008, 19:23   #8
Panna Lawenda

Reputacja: 10

Bardzo ładny, bez zastrzeżeń.Nie podobają mi się jedynie te drzewa.
6/10 (-1 punkt za drzewa)
Panna Lawenda jest offline  
stare 21.06.2008, 19:24   #9
Wickoo
Guest

Cytat:
Napisał Ruika Zobacz post
Bryła całkiem całkiem, szkoda tylko, że poszedłeś na całość z tą zielenią. Komin koniecznie do poprawy, zielony nie prezentuje się zbyt dobrze.
Wnętrze domu jest dość schludne. Choć trochę za ciemne - brak oświetlenia (bardzo poważny błąd)
Nie podobają mi się w salonie okładziny ścienne z podłogowymi. Zbyt się zlewają. Pomysł z kominkiem również nie za bardzo przypadł mi do gustu.
Kuchnia jest perfekcyjna ;] Łazienka natomiast zbyt ciemnia a wystarczyło by ja TYLKO oświetlić.
Tak, jakbym czytał moje myśli
Tyle tylko, że mi łazienka się totalnie nie podoba.
Z bryłą domu faktycznie coś jest nie tak jak powinno.

stare 21.06.2008, 19:28   #10
Marian...

Reputacja: 10

Dom jest bardzo ładny, podoba mi się. Bryła jest w porządku, choć niczym nie zachwyca. Mam wrażenie, że czegoś jej brakuje, ale nie mogę powiedzieć, że jest zła- 8,5/10.
Wnętrze- też ładne. Nie podoba mi się tylko ta szara komoda w przedpokoju, czy gdzie tam ona stoi, bo nie bardzo mogłem dostrzec. Poza tym w sypialni trochę pusto i skromnie, a łazienka w ogóle nie przypadła mi do gustu. Jest jakaś taka bez pomysłu. Natomiast kuchnia - to zupełnie inna bajka! Efekt przepiękny, sam chciałbym posiadać takie dodatki i tak pięknie je skomponować. Nic dodać nic ująć. Salonik też przepiękny i taki żywy, gustowny. W jadalni przemyślałbym jeszcze pomysł z tymi cegiełkami, ale co się komu podoba... Za wnętrze ogółem 7/10- odejmuję za tą łazienkę i sypialnię.
Wart pochwały jest również ogród. Mnie się podoba. Fajne drzewka, chociaż może całość jest zbyt liniowa i schematyczna. 9/10.
Marian... jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania