![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie
![]() Jestem nowa na forum…w ramach jakiegoś przywitania chciałam pokazać Wam swój domek. Nie budowałam go na „potrzeby forum”, moje simy mieszkają w nim już od dość dawna i mam po prostu do tego domku w pewnym rodzaju sentyment. No to zaczynamy…zdjęć jest dość sporo ![]() Na początku mieszkał tu tylko Olivier, jednak potem rodzinka się powiększyła, a dom nadal wszystkich mieści (choć zaczyna już pękać w szwach ;p) Bardzo dziękuje tym którzy obejrzeli i wytrwali do końca Pozdrawiam! PS. I zachęcam do jakiejś małej…maluśkiej opinii ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:37 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hej, hej
![]() Bardzo fajny, przytulny i ciekawy domek. Na początek dam ocenę: 10/10 (i to bynajmniej nie z sympatii ![]() Bardzo podoba mi się ogródek, ciekawie zaaranżowany, a jednocześnie nie "zagracony". Meble i kolory wewnątrz są super dobrane, a bryła prezentuje się bardzo dobrze. Po prostu mi się podoba. |
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom jest bardzo ładny .
Spodobała mi się bryła domu oraz jego ogród choć mógł być nieco bogatszy w roślinność mowa tu głównie o krzakach których jest mało ale to moje zdanie . Wnętrze jest bardzo przytulne i w ciepłe barwy mam kilka zastrzeżeń co do Pokoju Oktawii Które jest za zimny i dosyć mały z tego co widzę na rzutach . Najbardziej spodobała mi się sypialnia ze względy na te ciepłe i przytulne barwy . Co do reszty pomieszczeń to nie mam zastrzeżeń . Moja ocena za dom to 8.5\10 Bardzo mnie zdziwiłaś bo zazwyczaj gdy widzę napis mój pierwszy dom to moje pierwsze skojarzenie to duża bryła i pusty wnętrze jednak u ciebie tego nie widzę Buduj dalej .
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow!
Ten domek jest super ![]() Ale zauważyłam kilka szczegółów, które mi sie nie podobają: *Obraz w biurze *Obraz w łazience *Oraz pokój nastolatki, który mi się nie spodobał ![]() 9/10 Czekam na kolejne domki!
#5 |
Guest
|
![]()
rzeczywiście....hmm przytulny.Nie lubię takich domów, szczególnie gdy bryły są nieciekawe.Mam pytanie do wszystkich-Czemu wszystkie domy na do siebie tak podobne?No czemu??
Ogród jest nawet fajny, cieszę się, że zmieniłaś pokrycie terenu na bardziej zielone, no i przynajmniej jest kilka drzew, mało ale są.Ma ciekawe wejście do domu. Ciekawa nazwa-wiatrołap hehehe, nie słyszałam takiej wcześniej, ale nie ocenię tego pokoju, bo z jednego zjęcia nic kompletnie nie wynika Kuchnia jest śliczna, tylko nie pasuje mi tam zasłona koło lodówki oraz te czrno-białe fotki, zamiast tego obrazu mogłaś dać np.owoce, bo z tego co widzę mało masz dodatków z neta 8/10 Pokój dzienny?-jestem na nie, co prawda zestaw foteli wraz ze stolikiem i telewizorem (zdjęcie drugie tego pokoju), jest fajne tylko ta komoda i obraz....uhhhh, nie pasuje 8,1/10 Sypialni Okatwii nie widać Sypialnia rodzicow jest śliczniutka, moi sami mieli podobną 10/10 łazienka jest robiona w stylu modern ale mimo wszystko obraz bym stamtąd wyjęła.Byłaś u kogoś kto ma obraz w tego typu pokoju, bo ja nie. ocena-6/10 rób obszerniejsze zdjęcia tzn.niech widać na nich więcej |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ojojjo bardzo wam dziękuje za te oceny i uwagi
![]() ![]() ![]() Naprawdę bardzo dziękuje i pozdrawiam! |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Daj do ściągnięcia...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc zacznę od tego, iż domek mi się bardzo podoba.
Z zewnątrz najpierw wydawał mi się takim klocem, ale po przyjrzeniu się jest ładny. Podbają mi się te eksperymenty z dachem ( o ile można to tak nazwać). Ogródek też przypadł mi do gustu. Co do środka, praktycznie nie mam zarzutów. Wszystko ze sobą współgra, dlatego nawet się nie rozpisuje. Ocena: 10/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny 10/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Olu niestety nie potrafie dac domku do ściągnięcia... Ale jak tylko się naucze to dam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|