|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A stwierdziłam, że pokażę...
"Nie wiesz, co zrobić z wolnym czasem latem? Koniecznie odwiedź "Plażowa Center". Zaopatrzysz się tu w letnie ciuszki, spróbujesz tropikalnej kuchni, potańczysz w rytmie surferów, a także zwiedzisz stary statek piratów." Więc właśnie tak opisałam tę parcelę publiczną... Możecie się czepiać - i tak nic nie zmienię, bo: a) Mi się podoba tak jak jest ![]() b) jest funkcjonalna (nie trzeba wyjeżdżać, żeby zaliczyć kilka wspomnień z wakacji ![]() Oczywiście przeczyście monitory, bo znowu mi będziecie zarzucać, że na niektórych zdjęciach pada deszcz ![]() Ale już mi się nie chciało czekać, aż przestanie, a moi simowie akurat byli wtedy na randce ![]() ![]() No to daję...: Tutaj macie brudny monitor, bo to nie jest deszcz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sklepik z ciuchami: ![]() Kibelki: ![]() ![]() ![]() ![]() żarełko: ![]() ![]() Rozrywka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha no i żartowałam - tak naprawdę czekam na Wasze cenne uwagi... Wiem, że kiepska ze mnie fotografka i mimo czytania poradników, nadal te zdjęcia odbiegają od mojego ideału ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Takie normalne, nic za specjalnego to tutaj nie ma, takie same sa prawie na kazdej parceli na wyspie 6/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No mi się podoba
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mi się tam bardzo podoba
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no Plażowa Center wymiata
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie no, zadziwiasz mnie. Plaża przedoskonała.
Fajne toalety. Podobają mi się te kolory ścian i ich umeblowanie. Reszta też super. Pozdr. ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
Podoba mi się, bo jest tam generalnie wszystko. Ciuchy, miejscowe smakołyki, można potańczyć - jak w klubie. Poza tym nie wyróżnia się niczym nadzwyczajnym.
8/10
#8 |
Guest
|
![]()
całkiem fajna parcelka
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jak wspomniała Edytka nic specjalnego .
#10 |
Guest
|
![]()
O, nawet latarnia morska w pobliżu.
![]() W sumie parcela normalna, ale jest wszystko, co potrzebuje podróżnik. ![]() Ocena: 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|