|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
no i modern wyszło
![]() W końcu więcej modernistycznych domków, śliczne wnętrza 10/10, co do bryły to też jest ładna ale mógłby być inny kolor ścian i bez płotka na dachu 9/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nawet mi się podoba
9/10
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Witaj
Bryła mnie troszke zadziwiła, i musze przyznać ze sama bryła wogóle mi nie przypadła do gutu,i kolor ścian bryły też. Dziwne ale fajne okna, podobają mi się Bardzo przpadla mi do gustu sypialnia, moim szarych ścian. Salon na drugim piętrze mi sie bardziej podoba od tego na pierwszym 9/10Pozdrawiam! |
|
|
#5 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła średni mi się spodobała ale za to wnętrze jest przecudowne .
Te piękne ciepłe barwy pomieszczeń i ich gustowne umeblowanie są świetnie dobrane . Najbardziej spodobała mi salon na 2 piętrze tylko nie pasuje mi ten obraz w łazience . Ocena 9\10
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bryła jest fe ;p! Sam jej kształt jest ochydny, nie mówiąc już o jej wielkości. Nie podobają mi się okna. I na dodatek są w różnych kolorach. Nie ma ogrodu ;/.
Natomiast w środku...cud, miód i orzeszki xdd. Całe wnętrza są świetnie urządzone. Kolory ładnie współgrają. Ocena: 8,5/10 |
|
|
#7 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Wnętrze bardzo ładne, ale bryły nie zdzierżyłam
![]() Ocena 6/10 |
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Wnętrze spox, ale bryła przytłacza. Okna wewnątrz wyglądają wspaniale, ale z zewnątrz szczerze mówiąc do bani. Mimo wszystko dom bardzo ładny i w moim stylu. 9/10
PS. I dziwnie trochę wyglądają te WSZECHOBECNE błyszczące podłogi, ale ok |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
fajny domek,bryla nowoczesna,jedynie dalabym inna posciel w sypialni,ale ogolnie jest ok. 10/10
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Super
Jedyne co mnie nie przekonało to kolor domu z zewnątrz, no jakoś mi nie podchodzi, co do reszty domu - zastrzeżeń brak ![]() Ocena 9/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|