![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Postanowiłam pokazać Wam pierwszy domek, który mnie osobiście się podoba. Wydaje mi się, że jest mniej tragiczny niż wcześniejsze i nadaje się do pokazania
![]() Rhapsody- nowoczesność zamknięta w klasycznej formie ![]() Właścicielką domu jest Marie Harlow, młoda, energiczna, gustująca w nowoczesnej stylistyce. Całość ![]() ![]() ![]() Jest to piętrowy dom z garażem i miejscem do relaksu w ogrodzie. Marie nie lubi jednak poświęcać swojego czasu dla kwiatów i wymagających pielęgnacji roślinek, więc ich tam nie ma. Parter domu ![]() Wchodząc do domu od razu napotkać można psie legowisko, widać od razu jakie właścicielka ma upodobania w kwestii zwierzęcej. ![]() ![]() Parter jest otwarty i utrzymany w jednakowej stylistyce. ![]() Kuchnia połączona z jadalnią to podstawa funkcjonalności tego pomieszczenia. ![]() ![]() Nie mogło także zabraknąć małego salonu z wygodną kanapą i telewizorem. ![]() ![]() Jest także mały gabinecik, gdzie można schronić się przed światem w wirtualnej rzeczywistości. ![]() ![]() Ostatnim pomieszczeniem na parterze jest łazienka, utrzymana w nieco odmiennej, cieplejszej stylistyce. ![]() ![]() ![]() Pierwsze piętro to sypialnia, która nawiązuje stylem do łazienki. Utrzymana jest w ciepłych i stonowanych barwach. Dziękuję za uwagę, mam nadzieję, że chociaż troszkę Wam się spodoba. edit: ah, bryłę gdzieś podpatrzyłam, nie jest w 100% moja. Garaż trochę mi nie pasuje ale chciałam go mieć. Ostatnio edytowane przez Nordin : 08.07.2008 - 22:34 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|