![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jeszcze wczoraj nie było problemów z jej uruchomieniem. Wszystko działało bez zarzutu. Posiadam wszystkie dodatki oraz trochę (jakieś 5G
![]() Jeszcze wczoraj jedyną rzeczą która mi "wyskakiwała" kiedy chciałam uruchomić grę było to że na dysku jest za mało miejsca ale gra może zostać uruchomiona. Specjalnie nagrałam trochę rzeczy na płytę by zrobić miejsce i gra włączała się, dziś tylko wyskakuje mi tylko program uruchamiający a kiedy naciskam "Gra" nic się nie dzieje... Ostatnio edytowane przez Siguna : 17.04.2009 - 12:10 Powód: błąd w tytule |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Wykasuj pliki z Moje dokumenty/ea games/TheSIms/ Accesory Groups i powinno chodzić też tak miałem Haughton mi to poradził
Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuje serdecznie ! Pomogło !
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ehm, ja tez miałam taki problem, i usunęłam właśnie te pliki, a teraz prawie przy każdym włączeniu gry na dodatkach muszę je wywalać znów ... nie można jakoś inaczej ?
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
też mam teraz taki problem... wchodze do moich dok. włączam eagames, poten the sims 2 i nie mam folderu o naziwe Accesory Groups aby go usunąć... gdzie mam go szukac ???
|
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bo to są pliki, nie foldery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ok... Tylko, że nie mam w folderze The Sims 2 takiego pliku... jest tam kilka folderów i plik, który ma w nazwie groups... jest jeszcze jeden ale całkiem inaczej się nazywa. Mam właśnie te 2 pliki usunąć ? Czy tylko ten pierwszy ?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bo może źle na to wchodzisz? Wejdź przez moje dokumenty, tak jak napisał Kowalino, a nie przez dysk.
PS. MI też swego czasu wyskakiwało to okienko o małej ilości miejsca na dysku twardym i nawet gdy zwolniłem dużo miejsca cały czas to wyskakiwało. Ale z grą się nic nie działo ![]()
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Tak masz usunąć Plik Accesory i Groups i powinno pójść
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|