![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj chcę przedstawić nowy projekt. Dom wybudowany jakiś czas temu, ale ostatnie meble dostawiane były wczoraj. W domu mieszkała na początku tylko Maya, jednak szybko wprowadził się do niej Akira z nastoletnią córką - moją forumową imienniczką - Aoi. Oto cała trójka przed domem:
![]() Maya to elegancka kobieta, lubi się modnie ubierać. Akira to jej przeciwieństwo, nie interesuje się aktualną modą, ale - jak sam przyznaje - jest z tych, co dbają o swój wygląd. Nie jest jednak typem grzecznego i posłusznego mężczyzny, lubi dominować i bronić swojego zdania. Aoi to mała kopia Akiry. Słodka buntowniczka, często eksperymentuje z wyglądem. Mimo wszystko jest dziewczęca i ma w sobie sporo z dziecka. To pozwala jej rozwijać duszę artystki: to właśnie ona zaprojektowała większość aktualnie wyglądających pomieszczeń. Uwielbia też grać na keyboardzie i swoim ulubionym basie. Koniec opowieści o rodzinie, oto zdjęcia domu: Bryła, ogród i rzuty (w ciągu dnia) ![]() (późnym popołudniem) ![]() (późnym wieczorem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akira i Maya uwielbiają przesiadywać przy basenie wieczorami. Rozmawiają na różne tematy, od polityki po wspomnienia ze szkoły. ![]() Pan domu jest zawsze zauroczony urodą swojej kobiety... ![]() ...chociaż nie zawsze potrafi ją zrozumieć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wejście do domu ![]() ![]() Salon na parterze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dorosłych (jest dużo skromniejsza, ponieważ zaprojektowała ją Maya. Nie lubi przepychu) ![]() ![]() ![]() "Kącik zadumy" ![]() Kącik tatusia ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pralnia ![]() ![]() Salon na piętrze (z niego korzysta głównie Aoi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia nastolatki + garderoba (Aoi jest zadowolona ze swojego pokoju, wszystko co się w nim znajduje jest jej pomysłem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Akira wraz z Mayą i Aoi dziękują za uwagę ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|