![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Demo the sims 2 ??? buhahahahhahahahahhahahahah ... nic takowego jeszcze nie wyszło .... nawet gdyby cos takiego istaniało ... to są dwie oddzielne gry i nie będa ze sobą kolidować...
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
taaa, ja tesh dostałem takie samo demo w oryginalnej abrakadabrze... nawet tego nie instaluj, bo dysk sobie tym zaśmiecisz...
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ano chyba ze tak :-)
Moth istnieje co takiego ;-) Pozdro |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Możesz to zainstalować i z abrą Ci się nic nie stanie , ale nie warto.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
tam tylko kilka osób gada o the sims 2 co to zagra i co w niej będzie to nie jest demo tylko napisali że demo nie wiem dlaczego
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przecież na pudełku jest naopis
"ZAWIERA PŁYTĘ DEMO THE SIMS 2 Z EKSKLUZYWNYMI MATERIAŁAMI" i jeszcze jakiś numer drobnym maczkiem. Nie warto to instalować, to tylko ekskluzywne materiały i pewnie nic więcej. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
na pemno nic więcej już pisałam ja to mam mówi pare osób o simsach i to po angielsku! nawet nie tłumaczyli...
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Parę osób mówi po angielsku???!!! Można zrozumieć, ale przecież napisali"z ekskluzywnymi materiałami"!!!!!!!!!! Mówią oczywiście o The Sims 2?
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja znam kod
![]() 1.trzeba wykwaterowac rodzine 2.zakwaterowac ją jeszcze raz do domu. 3.przyjdzie tajemniczy gosc 4.w pudełku sa skladniki i magimony 5.powtarzac ta czynnosc az uzyska sie chcianą kwote. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|