Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 12.02.2014, 14:15   #1
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie High Street 367

Heloł
Jako, że mam ferie i testuję sobie właśnie tego moda, postanowiłem zbudować sobie coś do mojego świeżutkiego otoczenia. Parcela jest w pełni funkcjonalna, zbudowana po to żeby na niej grać, zero clutterów i innych takich.
Są to trzy apartamenty z lokalami usługowymi - bistro i sklepem spożywczym na dole. Skupiłem się głównie na nich i na architekturze samego budynku, apartamenty są urządzone bardzo neutralnie, żeby każdy mógł je sobie dowolnie przerobić po wprowadzeniu.
Pokażę tylko jeden apartament, do którego wprowadziłem moje simy. Wszystkie urządzone są bardzo podobnie, w tym konkretnym dodałem tylko kilka obrazów, żeby nie było nudno
No to lecimy :3

Budynek z zewnątrz:

Nocne ujęcia:

Bistro:

Niestety stroje obsługi niekoniecznie pasują, nie wiem jak to zmienić Nie dałem też zdjęć kuchni, nic ciekawego, a poza tym siedzi tam kucharz i dwóch kelnerów, więc i tak nic nie widać.

Sklep spożywczy:

Zastanawiam się czy nie przesadziłem z tymi lampami...

Apartament:

Rzuty:

Oczywiście zapomniałem je zrobić zanim wprowadziłem do apartamentu rodzinę, więc meble są widoczne tylko w ich mieszkaniu. No ale przynajmniej macie rozkład pomieszczeń

To wszystko
Tak, wiem że te bluszcze na ścianach w restauracji i sklepie trochę mało realistyczne są, ale mnie się podoba i tak ma być
Komentujcie, to może wrzucę jeszcze kiedyś coś podobnego :3
I tak btw to pierwszy raz bawiłem się w obróbkę fotek, mam nadzieję, że wygląda to jakoś w miarę dobrze.
Dziękuję za uwagę C:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania