![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał. Bardzo ładna budowla, ale nie pasi mi lodówka w kuchni, jest za nowoczesna. I to wszystko. Ocena: 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
To, to, to...t..o jest piękne
![]() Żeby zbudować dom tak nadzwyczajnie cudny ![]() Brak określeń dla tego domu 10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Co ja mam tu napisać?!
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ojej, chętnie bym w nim zamieszkała : D Wiesz co to znaczy prawda?
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to ten domek jest przereklamowany dodatkami z neta, ale i tak mi się podoba. Moja ocenka 9/10.
|
![]() |
#17 |
|
![]()
No, no naprawde i to naprawde mi się podoba.:0
Z zewnątrz jest niesamowity, a wnętrze wprost oszałamiający. Zauważtłam mnóstwo dodatków i oczywiście mnóstwo wiochy i to bardzo mi się spodobało. ![]() W każdym pomieszczenu dobrałaś odpowiednie tapety do mebli oraz wolne miejsca uzupełniłaś dodatkami. Noo, przyciąga uwage pokuj studenya, którt za pewne chciał się oderwać od rzeczywistaści i buntowniczo pomalował swój pokój. bez wątpienia 100/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Pięknie zaprezentowana praca , bajecznie kolorowe wnętrza i ogrom dodatków dekoracyjnych sprawiają że jest przytulnie. Fajny domek inny od wszystkich i to mi się podoba.
![]() Tylko za mocno obrobione . Poza tym super. xd Ocena 10/10 ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Przepieknie... tyle jestem w stanie napisać. Kobieto ty masz talent, prawdziwy talent...
Podoba mi się to, że jest tak naćkane, ogromna ilość przedmiotów na stołach i na podłodze. Dzięki temu wszystko wyglada tak naturalnie. Piekne kolory i wyrazistość, ale czy ten efekt to nie czasem zasługa programu graficznego. Bardzo chciałabym zobaczyć ten dom 'na żywo' w simach. Pięknie wygląda z zewnątrz, masz śliczne rośliny pościągane. Skąd? Domyslam sie, że pewnie są z różnych stron, ale w miare możliwosci mogłabys mi napisać z jakich? I jeszcze sąd masz te czekoladki, ciasteczka i skrzydełka kurczaka? Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 15
|
![]()
ŁOŁ!
To jest....genialne! Kobieto, nigdy nie widziałem czegoś tak realistycznego, bajeranckiego i syfiastego zarazem! xP Dlaczego ja wcześniej tego nie widziałem?! <nie może sobie przebaczyć> Skąd Ty bierzesz te genialne dodatki z neta? Po prostu jestem pełen podziwu ![]() Ty to umiesz stworzyć artystyczny nieład ![]() Pozdrawiam! PS. Genialna nazwa domku.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|