|
|
#51 |
|
Guest
|
dajcie sobie spokój wszyscy. czy was tak bardzo obchodzą inni? ja rozumiem, że każdy chce być "sobą", ale w rezultacie wszyscy są tacy sami. kiedy to wszystko wam się znudzi? rankingi w tym, kto jest bardziej egoistyczny, wulgarny, oryginalny i w ogóle? Właśnie taka jest mentalność Polaków, zamiast skupić się na sobie, swoich ziomkach i wszystkim co wokół tego, na siłę chcecie okazać się lepsi od innych. Czy jest jakiś sens w robieniu tego na forum o simsach?
nic więcej na ten temat nie powiem, nie lubię wciągać się w różne dyskusje, bo potem często mówię dziwne rzeczy i przeczę sama sobie. fajnie jeżeli przeczytacie to i przemyślenia (śmiesznie to brzmi w tej sytuacji) zostawicie dla siebie, w co wątpię no ale tego bym w sumie chciała : D |
|
|
|
|
#52 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
1. Słuchaj rocka i metalu. Nawet jeśli nie lubisz, udawaj, że lubisz.
2. Liż tyłek administracji, ale nie bądź zbyt sweet. 3. Jeśli kręci cie pop, nie ujawniaj tego! 4. Obrażaj chrześcijan. 5. Miej nick w stylu: Heather, Lily Rose, Carmen bądź sperma_w_kapeluszu, smukła dziewica 6. Obrażaj plastiki i olewaj młodszych 7. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. 8. Często wpisuj się do marudnika w stylu: nienieneineineinienneieieineie 9. Omijaj szczęściarza 10. Oglądaj tylko mądre filmy, chociaż usypiasz w połowie 11. Udzielaj się na czacie: sporo przekleństw 12. Napisz mroczne fotostory. 13. Używaj słowa: infantylne ile wlezie. 14. Wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj. 15. Zgrywaj chojraka. 16. Oceniaj innych bezpodstawnie 17. Pod żadnym pozorem nie lub Zmierzchu, HSM i głupich komedii romantycznych- to takie infantylne! 18. Czytaj tylko nudne i grube książki. 19. Jeśli nie czytasz, szukaj tytułów w necie. 20. Odrzucaj zaproszenia od infantylnych dzieciaków! Ojej, jestem taki 'inny' Około 17 'Złotych zasad' nie pasuje do mnie...
|
|
|
|
|
#53 |
|
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
Pomimo tego, że w jakiś sposób zgadzam się z częścią punktów, nie rozumiem tekstu o nickach. Poproszę o jakieś proste wytłumaczenie
|
|
|
#55 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Może dodam, że te zasady mi się tak bardzo spodobały, bo potrafię śmiać się sama z siebie...
Może nie tyle teraz, ale kiedyś bardzo pasowały do mnie punkty 1, 3, 8, 9, 10 no dobra i kilka innych by się znalazło ![]() Nie myślę tutaj akurat o działalności na forum, bo te "zasady" wyznawałam będąc jeszcze w liceum, a wtedy nie było INTERNETU ![]() A szczególnie mnie bawi, jak sobie pomyślę, że w szkole wystrzegałam się wszelkiego jedzenia wmawiając wszystkim, że jestem wegetarianką, bo to było wówczas "modne" - nie jeść mięsa bo się żałuje biednych zwierzątek, a w domu wpieprzałam schabowe ![]() no i w ufarbowanych na czarno włosach oraz odziana w wielgaśne czarne swetry włóczyłam się po korytarzach razem z jedną wyglądającą podobnie kumpelą rozmawiając o "Moonlight i wish" i innych takich ... a teraz jak to wspominam określam to jako bycie "ci*ą ciemności"
|
|
|
|
|
#56 |
|
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
ej no, ale mnie to ciagle ciekawi. to co, jesli kogos nie znam, nie zamienilam z nim w zyciu ani jednego slowa, to co, mam go akceptowac tylko po to, zeby potem 'OCH, A JA MAM 666 ZNAJOMYCH, JESTEM BARDZIEJ PRO NIZ TY!!' a 3/4 z nich w ogole nie wiem kim sa? faaajnie.
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Admin Emeryt
|
Cytat:
![]() Ej - masz rację - sama zanim przyjmę czyjeś zaproszenie trochę obserwuję delikwenta na forum
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Reputacja: 13
|
tak tak, wszyscy razem jestescie niesamowicie zabawni. a juz w ogole najzabawniejsze jest to, z jakim zapalem wszyscy teraz sie przed tymi zasadami zapieraja. gdyby to was nie dotyczylo, to po co byscie sie, kochani, zapierali?
zreszta nvm, ciekawa komedia, popokazujcie jeszcze troche, jacy to jestescie fajni itd itd itd. to nawet lepsze niz kroliki.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Admin Emeryt
|
Grace - czy wszystkie znajomości muszą być na "całe życie"??
Znam wszystkich - a w razie co mogę ich sobie przypomnieć w archiwum ![]() Chodzi o to by było miło A ze wszystkimi miło mi się gada/gadało
|
|
|
|
|
#60 |
|
Reputacja: 13
|
wezcie sobie w ogole zalozcie osobne forum gdzie sie bedziecie oblewac lukrem i walczyc w budyniu, mam ostatnio wstret do slodyczy
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|