![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
"Takie jest życie" odcinek 8
"Puk, puk".Zapukała Sara do drzwi domu Kasi.Kasia otwarła i szybko z Sarą pobiegły , spieszyły się na pociąg. -Szybciej Saro- ponaglała Kasia -Już szybciej nie moge! -Ale za 5 min mamy pociąg a jeszcze musimy kupić bilety! Dobiegły na czas i zdążyły kupić bilety do Worsimowa.Wsiadły do pociągu i usiadły w przedziale same.Po chwili grupka osób wypełniła już cały przedział a pociąg ruszył. -Uff.Całe szczęście że zdążyłyśmy-odetchnęła z ulgą Kasia. -O tak.Ale przez ciebie mam kolke-odpowiedziała Sara -Przejdzie. Gdybym nie ja to nie pojechałybyśmy do Worsimowa i nici było by z nowego stroju na imprezke Kamila. -No..eh.może masz racje. Jechały 30 minut. -To nasz przystanek Saro.Chodźmy! Wyszły z pociągu i poszły w stronę centrum miasta. -Od czego zaczynamy?-zapytała się Kasia -Jak to od czego?Od "samwinsa" tam zawsze są extra ciuchy! -No dobra, ale tam jest 20 min drogi więc możemy jeszcze wcześniej zajrzeć do "modsim". -No dobrze, więc chodźmy-powiedziała Sara Weszły do "modsim".Kasia oglądała błekitną spódniczkę z lawendowym paskiem a Sara szukała czegoś wyjatkowego, szczególnego. -Kasia, kupujesz tą spódniczkę? -Tak.Podoba ci się? -No, nawet.Może być. -A ty nic nie kupujesz? -Nie, nic mi nie wpadło w oko.Chodźmy dalej. Kasia zapłaciła za ubranie i poszły w dalsze poszukiwanie idealnego stroju dla Sary. Po drodze kupiły lody truskawkowe i zwiedziły kilka małych sklepików z ciuchami.Wreszcie dotarły do "samwinsa" , ulubionego sklepu Sary.Przyjaciółki przeglądały wszystkie ciuchy po kolei.Nagle Sara krzyknęła -To jest to! -Saro gdzie biegniesz!?zawołała Kasia ..... A gdzie pobiegła i po co mozecie się domyslić albo poczkajcie na następny odcinek. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|