|
|
#3 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Hmmm... Giovánni
![]() Jeżeli grałeś w The Sims 2, to wiesz, że można wprowadzać biografię sima, historię domu a także historię otoczenia... Są do tego specjalne miejsca w grze ![]() I tak np. wpisujesz biografię sima ze zdjęcia nr 1, którą później można wkleić w grze do tego miejsca ![]() Tak samo z pozostałymi czterema simami ![]() Później wymyślasz historię rodziny, którą w grze się wkleja tutaj: ![]() Tak jak np. w Miłowie najeżdżasz myszką na dom Ćwirów i wyświetla się "Kasandra kocha Dona i chce się za niego wyjść za mąż. Jednak Don ją zdradza. Czy uda im się porozumieć i stworzyć szczęśliwą rodzinę?" - albo coś w ten deseń Sorka, nie pamiętam, bo wykasowałam Miłowo ![]() I na koniec masz coś takiego, jak "Edytor historii sąsiedztwa", gdzie wszystkie zdjęcia są zebrane do kupy, a każde z nich jest opisane: ![]() Jak zbierzesz więcej tych zdjęć to powstaje album, gdzie po kolei się przegląda zdjęcia i czyta opisy pod nimi... ![]() Aha i możesz wykorzystać przy tym Albumie (tak to nazwałam) wszystkie dziewięć zdjęć, lub tylko jedno. To już zależy od Ciebie ![]() Czy dość jasno to wytłumaczyłam? Ps. Notka osobista - w trakcie odpowiadania na Twojego posta spaliłam obiad
Ostatnio edytowane przez Björk : 19.04.2009 - 22:54 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|