![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Marian już Ci ludzie jakieś szare sufity czy inne dziwności wytykali, wiec wiesz i nie ma sensu sie powtarzać.
![]() Jedno co mnie przeraziło, to stopień w jakim mam rozjechany wzrok i źle ustawione parametry ekranu, bo na niebieskim niebie dostrzegam wyraźną "pixelozę". Szkoda, że nie wyrobiłeś się na konkurs. No, ale nie Ty jeden. ![]() Oceny nie wystawiam, bo jestem wielką fanką Twoich prac i nawet nie jestem obiektywna. ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
zawiodles mnie z podlga na tarasie, panele podlogowe? moze mialo byc elegancko ale efekt jest marny. A co lepsze ta sama podloga pojawia sie wewnatrz domu, oj
![]() Przeszkadzaja mi rowniez kawiaty, wydaje mi sie ze jest ich alebo za duzo albo sa porozmieszczane w zlym miejscu. Jestem przeciwniczka zaslon w lazienkach, u ciebie na minus jest tez to ze w innym pomieszczeniu sa te same zaslony. Czepiam sie takich szczegolow bo ogolnie wiesz ze mi sie calosc podoba zreszta jak zawsze. |
![]() |
#23 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Zanim przejdę do szczegółowej oceny chciałem coś na początku dodać ,
Jak zawsze jestem pod wielkim wrażeniem oglądając twoje projekty . Niezwykłą staranność i realizm zawsze towarzyszy twoim pracą, Bryła Z bryłą sądzę że poradziłeś sobie najlepiej razi mnie jedynie te okno od frontu które moim zdaniem nie pasuje tu ani stylistycznie ani kolorystycznie . Ogród Bardzo ładnie ci wyszedł . Mógłbym tylko wiedzieć skąd pochodzi drzewo które ustawiłeś z tyłu ogródka bardzo by mi się przydało. Wnętrze Świetnie ci wyszło. Szczególnie salon który najbardziej mnie zachwycił . Nie podoba mi się jedynie ten szary sufit które według mnie często psuje efekt oraz kilka małych szczegółów / Gdybym umiał choć w połowie tak ładnie urządzać wnętrza jak ty . Ocena +Bryła +Ogród +Wnętrze +Salon -Szary sufit Ocena Licznowa Bryła - 9/10 Ogród - 9/10 Wnętrze - 9/10 Pozdrawiam Kowalino
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
jeden z najlepszych projektow jaki widzialam na tym forum. zdecydowanie. kolorystyka swietnie dobrana, wszystko idealnie.
10/10
#25 |
Guest
|
![]()
O żesz Ty niedobry, jak można tworzyć takie piękne domy?! Podoba mi się w nim wszystko, a że zielonego jest dużo to prawie się ślinię. Ocena: 10000000/10
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Fajny dom 10/10
|
![]() |
#27 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie no... Ty to umiesz człowieka załamać... nie wystawiłam nigdy żadnej swojej pracy i chyba nie wystawię... nie chcę się skompromitować w Twoich oczach
![]() btw Domek tak dla jasności śliczny ![]()
#28 |
|
![]()
co tu dużo mówić... jak zwykle super
![]() ![]() Oceny chyba nie muszę pisać ![]() Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Dobry wieczór
![]() Szkoda, że nie zdążyłeś ale przejdźmy do rzeczy. Na zewnątrz bardzo ładnie tylko ta lustrzana podłoga przed domem mi nie pasuje. Jadalnia: Ładna, ale teraz zauważyłam, że krzesło wchodzi w obraz. Kuchnia: Nawet, ale odnoszę wrażenie, że na blaty jest napakowane na siłę byle by było. Ta ...jadalnia? W każdym razie ten stolik z krzesłami w kuchni, całkiem odbiega od koloru. W ogolę to tam są wszystkie kolory tęczy chyba [?]. Salon: Bardzo ładny, utrzymany w jednym kolorze. Widać, że dopracowany. Łazienka: wygląda całkiem jak jakaś łazienka królewska. Złoto wszędzie. Ale... co robi lustro nad wanną? Sypialnia: najlepsze pomieszczenie w domu. Można by rzec, że wspaniałe. Ale czemu jest połączone łukiem z łazienka? Oo Łazienka 2: Lepsza niż 1 tylko po co dwie umywalki? Ogród: ładny. Żadnych rewelacji, ale ładny. Prosiłeś o krytykę to proszę ![]() Pozdrawiam.
|
|