Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.04.2004, 16:56   #311
likagirl
Guest

Domyślnie

Ja tak samo.Zapalony kominek, choinka i ciasteczka.Bez tego mikołaja nie ma

I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X Ktoś chce być na liście?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.04.2004, 17:51   #312
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Poziomka@Apr 17 2004, 04:55 PM
Jeju nie trzeba miec zapalonego kominka wystarczy zeby byl
U mnie kiedys jak w nocy kolo domku simowego chodzily duchy ( ) to jeden duch normalnie chodzil po wodzie tak jak sim kiedy sie uzywa kodu move_objects on ale ja go nie uzywalam czy to normalne?
Ja tak mialam kiedys ze sim-duch plywal w basenie no i plywal po za granicami basenu..Dziwne...

A czy twoj duch umial wyjsc z tego basenu??Jesli tak to jest chyba noramalna sytuacja a jelsi nie to jakas dziwna sytuacja....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 18:57   #313
sephiroth
Guest

Domyślnie

Dla mnie to głupio jak kominek jest zapalony bo przecierz mikołaj "niby" wchodzi przez kominek no to ma sobie tyłek przypalić czy co??? :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 19:14   #314
Ania_13
Guest

Domyślnie

1. Zwierzta zawsze chodza tak po sciagnietych z netu schodach
2. Mi kiedys Sim chodzil po wodzie zamiast plywac :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 19:45   #315
Irma_Lair
Guest

Domyślnie

a jak pojechałam na wakacje to Kaowiec Kamila plywała w basenie,nie chciała wyść i zmarła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 20:07   #316
likagirl
Guest

Domyślnie

Kamila też mi pływała w basenie , służące i bufetowy też ale nie umarli.Moze nie miała jak wyjść z basenu?

I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X,ela Ktoś chce być na liście?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 20:22   #317
tara
Guest

Domyślnie

chcialam zaladowac kase i sie nie dalo w sims zwierzaki kurcze wzielam rosebud i nic no ale teraz juz sie da czasmi sa problemiki z ta gra
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 20:37   #318
Nyśka
Guest

Domyślnie

U mnie miałam simke i ona zaprosiła przyjaciółkę do siebie. Grały w szachy no i nagle ta przyjaciólka zaczeła płakać. JA patrzę a ona krzesło mi ukradła.

To nie są żadne żarty a później przeszła przez ścianę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 20:53   #319
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

hę? Moze z tym placzem to taka zmyla, no wiesz zeby odwrocic twoja uwage, heh! Al eczegos takiego nigdy nie mialam!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2004, 21:33   #320
mukfd
Guest

Domyślnie

Ojoj... Dużo czasu zajęło mi czytanie tych 22 stron, więc moje odpowiedzi mogą być dla niektórych z was nie na temat, no bo z "bardzo poprzednich" stron. No ale cóż...

Moje ulubione txty z Simów: podczas witania: "Paro, paro pa" i podczas wzięcia pożegnaj, jak niezbyt dobrze się znają: "A fa fa! A fa fa!" I jeszcze to machanie... Cute...

Mój problem z przegrywanymi Wakacjami: Parę miesięcy temu zdarzało mi się, że gra wyłączała się, gdy klikałam na skrzynkę pocztową w tym najokazalszym plażowym hotelu. Nie działo się tak po uprzednim zapisaniu gry. Tak robiłam, a po jakimś czasie w ogóle się już nie wyłączała Wie ktoś może dlaczego?

Jaki to obraz w Abrakadabrze, który się drze, bo mi się te screeny nadal nie wyświetlają?

Tak się zastanawiam, czemu nikt unika reinstalki jak ognia. To przez czas, jaki to zajmuje czy przez tracenie rodzin? Bo żeby uniknąć tego drugiego wystarczy przekopiować katalogi User Data, a po wszystkim ponownie wkleić

Eveline: Kiedyś pisałaś, że nie zrobiłaś toalet tylko te drzewa, pod którymi się sika. Które to?

Ja to miałam kiedyś głupią sytuację: Pożar, a jedyny telefon właśnie płonie... :lol:

Co do tego wspinania się na dwóch łapach, to uważam, że tymi górnymi łapami kot/pies wspina się na następny schodek, a tak to wygląda przy niewidzialnych schodach...

Ktoś kiedyś mówił, że na TheSims.de jest jakiś dodatek sprawiający, że w
Centrum można robić ":coś:" z drugim Simem, np. w przebieralni Dajcie link, jak macie

Ja kiedyś miałam taki pożar, że paliła się CAŁA parcela Nawet jeden kwadrat nie był wolny od ognia Wtedy to też Strażak Bartek spłonął. Sama nie pamiętam, w jaki sposób do tego doprowadziłam

Uff
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania