![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Widzę że jest postęp od ostatniego domku.Ogólnie jest ładny i przestronny i dobrze zagospodarowane pomieszczenia.Bryła domu prezętuje się dość zgrabnie i podoba mi się , nawet kolor elewacji . Drzewka i rośliny są dobrze podobierane , ale mogłeś ich dać więcej. Podoba mi się taras pasuje do domu.
Wnętrza dobrze rozmieszczone i nawet kolory są podobierane trafnie.W hollu zabrakło jakiegoś mebelka i jest za ciemno.W salonie ten telewizor nad kominkiem no nie wiem , a kwiatek powinien być przy oknie ,więcej obrazów , rzeźb ,roślin i dodatków ( szkoda że nie masz rupieci z neta). W sypialni za mało przytulności ,jakieś rupiecie by się przydały inna pościel ( kolor) , obrazy dekoracji za mało w całym domu a szkoda. Wykorzystałeś tylko dwa kwiaty wewnątrz pomieszczeń ,a jest ich więcej w grze.Trochę wolnego miejsca ci zostało w pomieszczeniach , mogłeś coś tam wstawić simy i tak by chodziły. Ale i tak domek mi się podoba chociaż wykorzystałeś tylko maxisa. Ogólnie dużo lepiej niż wcześniej :ocena 8/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witaj!
Dodałeś dom, po dłuższej przerwie, a ja nic o tym nie wiem? ![]() Fajny domek, podziwiam umiejętność budowania i urządzania bez użycia dodatków z neta, co dla mnie osobiście jest niezwykle trudne. A dedykacja... dla mnie? Bardzo mi miło ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się kolor bryły. ogród niezbyt ciekawy.
Hall - albo inne okna, albo inne drzwi i byłoby dużo lepiej. Salon - fotel obok kominka jakoś mi się nie podoba. Troche za dużo okien. Kuchnia - bez dywanika było by lepiej. Jadalnia - okropna tapeta. Po co sofa w jadalni? Jest tak mało miejsca przy stole że ktoś musi sobie czekać na sofie aż ktoś inny odejdzie od stołu? ![]() Sypialnia - nie podoba mi się łóżko, a raczej ta pościel, nie pasuje do reszty. Pokój chłopca - fajny, ale przy łóżku jest troszke za pusto. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|