|
|
#11 |
|
Guest
|
Fajnie..Ktos zrealizowal moj pomysl..
"Sakramenty życia" odcinek 7 -O...czesc wchodz-powiedziala Iwona A w drzwiach stal Marek..Byl on przystojnym blomdynem..To on powiadomil Iwone o wypadku jej meza.. -Jak wiesz nazywam sie Marek Twis-powiedzial Marek -Jasne..a w jakiej sprawie przychodzisz??-zapytala Iwona -Pogadac-powiedzial Marek I sobie rozmawiali gdyby to opisac zajeloby to duuuuzao miejsca..Iwona zakochala sie w nim od pierwszego wejrzenia..Dowiedziala sie ze zona zmarla na gruzlice.. I osierocila 1 synka...o imineniu Paweł...Mial on 17 lat..Ale to sie stalo gdy on mial 16 lat..Pozegnala sie z nim i dala mu numer telefonu zeby do niej zadzwonil jakby chcial sie z nia zaobaczyc.. -Mamo kto to był??-zapytala Basia -To byla milosc mojego zycia!!-odparla Iwona -Acha..Mamo no widzisz ja mam super przyjaciela i ...on ...on jest chlopcem..i dzisiaj czy moglabym wyjsc??-zapytala Basia -Oczywiscie moj skarbie-powiedziala Iwona Gdy Basia poszla na spotkanie z ów chlopcem...Ktos zapukał do drzwi ale kto to byl..Iwona otwarla drzwi...i........... Kto przyszedl do Iwony?? Kim jest chlopak Basi?? Czy Marek odmieni Iwonie zycie?? |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|