![]() |
#222 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nienawidzę odrabiania lekcji i zdobywania nowych przyjaciół, którzy są potrzebni do awansu
Zeszyty trzeba szukać po całym domu, a przyjaciele do ciebie potem dzwonią i tylko zawracają głowę tekstami w stylu "myślałem, że porwało cię ufo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
Nienawidze zajmować się dzieckiem takim, które już chodzi do szkoły. Nie lubię też zajmować się studentami, dlatego rzadko wysyłam moich Simów na studzienki
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
nie lubię spełniać dziwacznych zachcianek simów. Jeden mój sim miał jakąś manię wiatraków sufitowych - ciągle chciał mieć następny. Już nie miałam pomieszczeń wolnych, a on tylko wiatrak i wiatrak. nas szczęście po przeprowadzce mu przeszło.
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
|
![]()
Ja nie lubię zeszytów trzeba ich szukać po całym domu, i dużej rodziny nie umiem nad nimi zapanować. A najgorzej to jest mieć aspiracje rodziny są małe nagrody.
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
ja nie lubię spełniać zachcianek simów, na które ja nie mam ochoty. ;d
|
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]()
Nie lubię spełniać aspiracji, takich za które dostaje się mało punktów
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
|
![]()
Mam troszkę czasu, więc się rozpiszę, co nie lubię lub mnie denerwuje:
-Ładowania się -Odrabiania pracy domowej -Wynajmowania opiekunki -Sprzątania simowego domu (prawdziwego też ![]() -Gdy roślinki w ogródku zgniją -Gdy przybłęda kopie dołki w ogródku, przewraca śmietnik i tarza się po kwietniku -Szukania pracy takiej, jakiej chcę bez kodów -Okresu niemowlęcego, gdy bachor tylko leży -Gdy sim/simka napisze złą powieść/namaluje brzydki obraz -Gdy nie ma już miejsca na simowym cmentarzu -Gdy duchy latają w nocy -Uzupełniania towarów w sklepie -Kupowania jedzenia przez telefon/w sklepie -Gdy jedzenie się zepsuje -Niedoświadczonych pracowników w sklepie -Gdy sim zachoruje -Gdy nie uda się randka (rzadko, ale..) -Gdy małe dzieci mają obawę "Zrobić przyjęcie" tuż przed urodzinami -Gdy komputer się zawiesi No to tyle chyba ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
|
![]()
Ja poprostu NIENAWIDZE jeździć do centrum po ubrania, dlatego ściągnęłam sobie szafę w której kupuje ubrania nie wychodząc z domu
![]() *nie lubie spełniać aspiracji, typu chcę mieć to chcę mieć tamto >( *nie lubie uczyć się rzeczy typu gotowanie, charyzma.... *denerwują mnie te małe dzieci, te między niemowlęciem a szkolnym :/ za dużo chcą. *denerwują mnie gazety których nigdy nie biorę i chyba tyle.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|