Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.05.2009, 16:46   #71
Rherad
Guest

Domyślnie Odp: Pierwsze Spojrzenie

Ja najpierw zrobię sobie taką extra chatkę przy plaży... Zrobiona z drewna, 2 piętra Będzie extra... Wejdźcie sobie na tą stronkę z TS3 - www.simstown.pl Znajdziecie tam dużo filmików z autorami TS3 i mówią co tam będzie można robić
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.05.2009, 19:49   #72
anie_1981

Reputacja: 10

A ja będę ingerowała! Kasia to pokojówka, nie ma w sobie za grosz klasy Belli. Może być co najwyżej jej służącą... A ja najchętniej zaczęłabym od produkcji własnego otoczenia, bo mam stare przyzwyczajenia do trzymania "swoich" osobno. I teraz będzie mi pod niektórymi względami smutno. Ja gram w Simy właściwie od początku. Ale w jedynce nie miałam nigdy cierpliwości, żeby odchować dzieciaka od kołyski do dorosłości, a co dopiero, żeby mi się jakieś zaawansowane pokolenia utworzyły. W dwójce za to, zaczynałam w kółko od nowa bo nie mogłam patrzeć na starość i śmierć moich ulubionych ludzi. Teraz będę musiała na to patrzeć i na to pozwolić... cry
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2009, 20:11   #73
simunia

no coz ja tam sie do tego przyzwyczailam wiec mi to sie nawet podba ze sa nowe pokolenia
stare 10.05.2009, 11:34   #74
ultraviolence

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
A ja będę ingerowała! Kasia to pokojówka, nie ma w sobie za grosz klasy Belli. Może być co najwyżej jej służącą... A ja najchętniej zaczęłabym od produkcji własnego otoczenia, bo mam stare przyzwyczajenia do trzymania "swoich" osobno. I teraz będzie mi pod niektórymi względami smutno. Ja gram w Simy właściwie od początku. Ale w jedynce nie miałam nigdy cierpliwości, żeby odchować dzieciaka od kołyski do dorosłości, a co dopiero, żeby mi się jakieś zaawansowane pokolenia utworzyły. W dwójce za to, zaczynałam w kółko od nowa bo nie mogłam patrzeć na starość i śmierć moich ulubionych ludzi. Teraz będę musiała na to patrzeć i na to pozwolić... cry
Jeśli zagram, to pewnie też będę ingerowała w ich życie... Poprowadziłabym Ćwirów i resztę zgodnie ze scenariuszem, aż doszłabym do historii z TS2 Także gram w tę grę od początku, ale w jedynce z reguły miałam parę albo samotnego singla... Rodzinę z prawdziwego zdarzenia naprawdę rzadko (o pokoleniach nie wspominając). Denerwowało mnie to, że simy nie dorastają i nie mogą się zmieniać. Po ulicach szwędało się wiele klonów, tylko, że w innych ubraniach i chyba tego nie znosiłam najbardziej. Gra nie dawała możliwości wyrażenia indywidualności sima i przez to, z czasem, robiła się nudna. Jedynie ciekawe opcje jakoś ją urozmaicały, ale skoro wtenczas nie było dwójki, z zapałem grało się w to, co było dostępne
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2009, 11:54   #75
Miyoki

Reputacja: 12

A mi się wizja ciągle zmienia, bo teraz sobie pomyślałam, że chyba także będę najpierw ingerowac w życie maxisowych rodzin. Bo skoro są młodzi, to czemu mam ich nie wykorzystac? (bez kojarzeń xD)
Tymi Simami będę mogła pograc tylko raz, za to Simem czy Simką stworzoną przeze mnie mogę pograc w każdej chwili
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2009, 12:56   #76
anie_1981

Ja na pewno chcę być przy porodzie Jokasty. Wyślę ją na poród do szpitala. Mam nadzieję, że nie urodzi córeczki.... A w ogóle, to ciekawe, czy nadal będzie można ingerować w płeć dziecka. W dwójce to jest tak, że jak się gra uprze na którąś płeć to będą się rodzić całe serie chłopców lub dziewczynek.
stare 10.05.2009, 13:41   #77
ultraviolence

Oby, oby. Inaczej wszystkie plany grania zgodnie ze scenariuszem, legną w gruzach... Chyba, że twórcy specjalnie "zaplanowali" ciąże tych postaci tak, aby narodziło się to, co potrzeba (trochę głupio się wyraziłam, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi ). Tj. Skoro na świecie jest już Bella (a jak wiadomo z TS2, miała ona jeszcze brata Michała), to może Jokasta rzeczywiście urodzi syna i nie będzie można tego w żaden sposób zmienić?

EDIT:
Anie_1981
: Wyślij ją na rowerze XD
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2009, 13:55   #78
Mamełe

Cytat:
Napisał helena Zobacz post
Oby, oby. Inaczej wszystkie plany grania zgodnie ze scenariuszem, legną w gruzach... Chyba, że twórcy specjalnie "zaplanowali" ciąże tych postaci tak, aby narodziło się to, co potrzeba (trochę głupio się wyraziłam, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi ). Tj. Skoro na świecie jest już Bella (a jak wiadomo z TS2, miała ona jeszcze brata Michała), to może Jokasta rzeczywiście urodzi syna i nie będzie można tego w żaden sposób zmienić?

EDIT:
Anie_1981
: Wyślij ją na rowerze XD
Mala dygresja. Ja rodzic poszlam piechota, bo mam jakies 20 minut spacerem, ale moja kolezanka faktycznie pojechala rowerem przez las do najblizeszego skrzyzowania, bo ona mieszka dalego od glownej drogi (kilka kilometrow)) a droga taka, ze jakby karetka wjechala, to juz by nie wyjechala i czekala na karetke przy drodze O tak, tak... to było w XXI wieku! Tak naprawde porod, to nie takie hop siup jak czesto widzi sie na filmach, ze na wariata jedzie sie do szpitala. Czasem juz z lekkimi skurczami wyganiaja jeszcze do domu.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2009, 14:38   #79
anie_1981

Ten rowerek to niezła myśl. Będzie ubaw po pachy! Ciekawe czy wróci do domu z dzieckiem też na rowerze...
stare 13.05.2009, 19:37   #80
Alisha

Zauwazylam juz te niezgodnosci w czasie w Sims 3.
Kasia zostanie pokojówka bo jej Mama, Tamina Zavarez tez jest. W dodatku ma siostre i jest... mulatka.
Zaraz dam linki do jej rodziców.
EDIT: Jej Mama: http://sims.wikia.com/wiki/Tamina_Zavarez
Tata: http://sims.wikia.com/wiki/Charles_Langerak
Warto dodac ze pisze ze Tamina jest jego pokojówka, i ma romans z innymi goscmi!

Ostatnio edytowane przez Alisha : 13.05.2009 - 19:39
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania