![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Ja najpierw zrobię sobie taką extra chatkę przy plaży... Zrobiona z drewna, 2 piętra
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja będę ingerowała! Kasia to pokojówka, nie ma w sobie za grosz klasy Belli. Może być co najwyżej jej służącą...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
no coz ja tam sie do tego przyzwyczailam wiec mi to sie nawet podba ze sa nowe pokolenia
![]() |
#74 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 12
|
![]()
A mi się wizja ciągle zmienia, bo teraz sobie pomyślałam, że chyba także będę najpierw ingerowac w życie maxisowych rodzin. Bo skoro są młodzi, to czemu mam ich nie wykorzystac? (bez kojarzeń xD)
Tymi Simami będę mogła pograc tylko raz, za to Simem czy Simką stworzoną przeze mnie mogę pograc w każdej chwili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Ja na pewno chcę być przy porodzie Jokasty. Wyślę ją na poród do szpitala. Mam nadzieję, że nie urodzi córeczki.... A w ogóle, to ciekawe, czy nadal będzie można ingerować w płeć dziecka. W dwójce to jest tak, że jak się gra uprze na którąś płeć to będą się rodzić całe serie chłopców lub dziewczynek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Oby, oby. Inaczej wszystkie plany grania zgodnie ze scenariuszem, legną w gruzach... Chyba, że twórcy specjalnie "zaplanowali" ciąże tych postaci tak, aby narodziło się to, co potrzeba (trochę głupio się wyraziłam, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi
![]() EDIT: Anie_1981: Wyślij ją na rowerze XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Ten rowerek to niezła myśl. Będzie ubaw po pachy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Zauwazylam juz te niezgodnosci w czasie w Sims 3.
Kasia zostanie pokojówka bo jej Mama, Tamina Zavarez tez jest. W dodatku ma siostre i jest... mulatka. ![]() Zaraz dam linki do jej rodziców. EDIT: Jej Mama: http://sims.wikia.com/wiki/Tamina_Zavarez Tata: http://sims.wikia.com/wiki/Charles_Langerak Warto dodac ze pisze ze Tamina jest jego pokojówka, i ma romans z innymi goscmi! ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 13.05.2009 - 19:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|