![]() |
#571 |
Guest
|
![]()
No właśnie!Nie ma zielonych i niebieskich smoków ! Są tylko fioletowe(mogły się mylić z niebieskimi), żółte(wyglądają żółto-zielono wiec ktoś mógł pomylić z zielonym) i czerwone (moje ulubione).A co do tych smoków nieistniejących to przecież gdyby ktoś naprawde miał niebieskiego albo zielonego smoka to by umieśił tu fote i się tym chwalił a tak to nikt nie chce, to oczywiste ze albo kłamią albo kolorów nie rozrózniają.
![]() ![]() I Like ![]() |
|
![]() |
#572 |
Guest
|
![]()
Możę nie kłamią ale mają inną ostrość monitora np. moja koleżanka ma bardzo ciemny obraz i u niej Prinite jest szarozielona w nocy a w dzieć żelona z odrobiną żółci.
![]() |
![]() |
#573 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() tylko mozecie mi powiedziec jak umieszcza sie te zdjęcia ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------[SIZE=1]The sims is very very very good game!!![COLOR=purple] |
![]() |
#574 |
Guest
|
![]()
Może zaczynam pisać nie na temat trochę ale ja spotkałam się z trzema rodzajami smoków:
1.żółty-chyba najspokojniejszy,nie zauważyłam żeby używał ognia(i dobrze) 2.fioletowy-też spokojny,ognia też chyba nie używa. 3.czerwony-nie nawidzę go!ciągle mi wszystko podpala!Ostatnio jak tylko wykluwał mi się czerwony to wolałam go wykasować niż spalić dom. |
![]() |
#575 |
Guest
|
![]()
Kazdy smok spala ale niezawsze (one to chyba robia dla rozrywki)np. mój fioletowy spalił wanne,domek dla dzieci. kwiatki!!!
Jak mi powiesz jak umiescić zdjecie to ci moge pokazać ![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Reputacja: 9
|
![]()
Cornelko jak umieszczac obrazki masz bardzo szczegolowo napisane tu http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6067
#577 |
Guest
|
![]()
Jak tak dalej pójdzie to daltonizm stanie się problemem XXI wieku
![]() |
![]() |
#578 |
Guest
|
![]()
hehe! dobre!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
![]()
Buć może... ale jak co to daltonizm to choroba chłopaków.Dziewczyny raczej na nią nie chorują. A może to jakś inna odmiana to choroby.
![]() |
![]() |
#580 |
Guest
|
![]()
No to niedość, że chłopcy zdominowali to jeszcze powiększa się grono daltonistów... Katastrofa ekologiczna po prostu!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 152 (0 użytkownik(ów) i 152 gości) | |
|
|