![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
kubuss nie przesadzaj, to podbiega pod obrazanie ;d
chociaz sie zgadzam, ale cii, nikt o tym nie wie!!! alisha sie imo za bardzo bulwersuje i wtraca w nieswoje sprawy, co cie obchodza nieaktywne konta? o. + rashma, nie ma co prosic, pewnie i tak ci nie powie xD |
![]() |
#33 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
A powiedzcie czy istnieje coś takiego jak uchylenie się od kary?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
W jakim sensie/
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Wszystkich userów: 6,374; aktywnych - 3047.
Az tyle userów nie przekroczylo tego limitu? ![]() ![]() 'Regulamin zmienny jest' - no racja, ale w takim wypadku trzeba go zmienic, jakby co (bo nie wszyscy userzy to wiedza, NA PRZYKLAD ja.) ![]() A mam pytanie: Co sie stalo z Intenso? Wiem, ze powrócilas ![]() ![]() Sorry, ze tak wypytuje, ale nie lubie obojetnosci i kiedy czlowieka nic nie obchodzi... A za razem staram sie byc uprzejma, z tymi pytaniami ![]() P.S. Zostawmy temat tych kont. Juz jest w sumie rozwiazany ![]()
![]() |
#37 |
|
![]()
Dzieki. To dlatego pokazuje Intenso jako goscia chociaz to bylo w 2009.
Tak samo z Plemnikiem z Plasteliny, wieloma innymi, którym usnieto konta. Czyli na tym forum nigdy tak naprawde nie bylo gosci piszacych postów? ![]() Historia tego forum i wydzarzenia sa ciekwsze niz historia Panstw ![]()
![]() |
#38 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
W przypadku multikonta zeby nie dostac bana i zanim zostanie sie zlapanym trzeba sie przyznac Adminowi i poprosic o jego usniecie
![]() Tyle wiem ![]() Moze naskarzyc na kogos innego za lamanie Regulaminku? Bycie donosicielem ![]() Ale to nie Sad wiec kare i tak sie poniesie + Ci których wkrecono ![]()
![]() |
#40 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
o.o
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|