![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Na tych dwóch pierwszych zdjęciach nic nie widać, bo są za ciemne. Przedsionek może być taki ciepły. Kuchnia mi się podoba najbardziej.Po co tyle ręczników nad wanną w łazience? Granatowy pokój dla dziewczynki a żółty dla chłopca? Ja bym to zamieniła. Sypialnia dorosłych OK. Ogólnie nie jest źle, ale zawsze może być lepiej 7/10.
|
|
![]() |
#12 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Oprócz tego nie podobają mi się te duże, jeszcze prawie całkowicie przeszklone drzwi do łazienki i te dwa dziecięce pokoje. No i oczywiście ta lśniąca podłoga, która w ogóle nie pasuje do tego domu (trudno po leśnej chacie spodziewać się lśniących do niemożliwości podłóg :/) I jeszcze bryła. Reszta nawet nawet. 6/10 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
DZiękuję wam bardzo za oceny i opinie
Nie sipodziewałem się tylu komentarzy i takich dobrych ocen ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() Ktoś jeszcze skomentuje |
![]() |
#14 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jak już ktoś powiedział na pierwszych zdjęciach nic nie widać... Można powiedzieć, że zdjęcia są robione w nocy, żeby nie było widać bryły, ale mam nadzieję, że tak nie postąpiłeś... Ok
Przedsionek straszna ściana a nakładka na podłogę na panelach wygląda strasznie ![]() Korytarz straszne ściany i podłogi udzie, ale ledwo co Kuchnia najlepsze pomieszczenie, ale znowu okropna ściana Łazienka też jest w miarę ale oczywiście ściany i podłoga wylatuje Sypialnia i pokoje dzieci są okropne Ogród kilka krzaczków i kwadratowa ścieżka Bryła bez komentarza jednym słowem: żałuję, że wlazłem w ten temat :/ P.S. 2/10 za kuchnie |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła jest paskudna.
Ogółem znacznie się polepszyłeś. Ta niebieska sypialnia jest ohydna. 5/10
#16 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wam bardzo
![]() Starałem się i widac, że wyszło na dobre ![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
W domu ogólnie pomieszane style. Bryła do kitu, ogród też, wnętrza średnie. Ocena: 3/10.
kubuss |
![]() |
![]() |
#18 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jest już lepiej, ale wciąż nie jest dobrze...
![]() 4/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Dzięki....ale oglądanie prac innych użykowników nic nie daje....nie umiem takich rzeczy jeszcze robic...a więc staram się w miarę swoich możliwości
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jaka jaka taka poprawa, niewielka, ale zawsze coś. Przynajmniej odpuściłeś sobie dwa WC. Ładna kuchnia, bardzo przytulna, ale jednak lustrzana podłoga była gwoździem do trumny tego domu. Pokój dziewczynki jest...no dobra nieważne, w każdym razie nie zostałabym tam przez minutę. Kawałek ogrodu całkiem przyjemny, dziwaczna bryła.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|